Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'da son dakika transfer haberleri | 27 Ağustos 2018

Son dakika transfer haberlerine göre Galatasaray'da Ndiaye'yi KAP'a bildirdi. Gomis'in yerine Modeste ismi öne çıktı, ancak oyuncunun maliyeti çok yüksek. En az 2 golcü alınacak. Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre, Sarı-kırmızılı ekip stoper Cristian Zapata ile anlaştı. Mustafa Pektemek transfer ediliyor. Aboubakar ismi gündeme bomba gibi düştü. Sol bek için Ömer Bayram sesleri...

Abone ol
Abone ol 27 Ağustos 2018 14:58

Son dakika transfer haberlerine göre Galatasaray'da Ndiaye'yi KAP'a bildirdi. Gomis'in yerine Modeste ismi öne çıktı, ancak oyuncunun maliyeti çok yüksek. En az 2 golcü alınacak. Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre, Sarı-kırmızılı ekip stoper Cristian Zapata ile anlaştı. Mustafa Pektemek transfer ediliyor. Aboubakar ismi gündeme bomba gibi düştü. Sol bek için Ömer Bayram sesleri...

Galatasaray, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının ardından kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Galatasaray kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri.

Son dakika haberine göre Sarı kırmızılılar son olarak gündemine aldığı Kolombiyalı stoper Cristian Zapata ile anlaştı. Milan ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği öğrenildi. 

Santrfor takviyesini bir yerli ve bir yabancı oyuncuyla tamamlamak isteyen Galatasaray, Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek ile görüşmek için izin istedi.

Galatasaray'ın bir dönem Beşiktaş formasını giyen Vincent Aboubakar için Porto'yla görüştüğü, Kamerunlu oyuncuyu kiralamak istediği öne sürüldü.

Serdar Taşçı bombası

Stoper arayışlarında ise bonservisi elinde olan Serdar Taşçı ismi yeniden öne çıktı.

Galatasaray, sol bek Ömer Bayram için Akhisarspor ile 500 bin Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Oyuncuya ise 2 milyon TL maaş verilecek. (Milliyet)

Garry Cahill için Chelsea'nin izin vermesi üzerine transfer görüşmeleri başladı.

Galatasaray, eski futbolcusu Badou Ndiaye transferinde mutlu sona ulaştı. Resmi açıklama yapıldı ve transfer KAP'a bildirildi. Sarı kırmızılı kulüp, geçen sezonun devre arasında 16 milyon euro'ya Stoke City'ye gönderdiği Badou Ndiaye'yi 8 ay sonra bedelsiz olarak kiralıyor.

Galatasaray'ın Radamel Falcao'nun kiralanması için Monaco'yla temasa geçtiği öne sürüldü.

Burak Yılmaz kafaları karıştırdı

4 büyüklerde de forma giyen ender futbolculardan biri olan ve şu anda Trabzonspor formasını terleten Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından Galatasaraylı formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı beğenince ortalık karıştı.

Hürriyet 'te yer alan habere göre; Oumar Niasse, Anthony Modeste ve Danny Welbeck ile görüşen sarı kırmızılılar, bir de yerli golcü almak için temaslara başladı. Galatasaray, 4 adaydan 2'sini kadrosuna katmak istiyor. Anthony Modeste ile imza parası haricinde tüm konularda anlaşılırken, Niasse için de kiralama formülü üzerinde duruyor.

Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesine az bir süre kalırken Beşiktaş ve Galatasaray Portekizli yıldız Joao Mario için yarışa girdi.Beşiktaş, ofansif orta saha pozisyonunda oynayan yıldız için İtalyan ekibi Inter'in kapısını çaldı. Siyah-Beyazlı ekip 3 gün önce, 1 yıllık kiralık ve 2.6 milyon Euro maaş teklif ettiği Portekizli yıldız için fiyatı 3 Milyon Euro'ya çıkardı.Bunun üzerine ezeli rakip Galatasaray transfere müdahil oldu. Joao Mario, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle Aslan'a gitmeye sıcak bakıyor.

Al Hilal Maicon için FIFA'ya gidiyor

Al Hilal kulübünün yöneticileri tüm çabalarına rağmen sistemdeki sorun nedeniyle işlemi yapamadıklarını ülkelerinin federasyonuna hemen bildirdi. Konunun çözüm yeri FIFA olması nedeniyle de hemen FIFA'ya başvurma kararı alındı.

Galatasaray, golcü adayları arasında öne çıkan Anthony Modeste ile yıllık ücret konusunda anlaşma sağladı. Fransız oyuncuyla henüz imza parası konusunda anlaşma sağlayamayan sarı-kırmızılılar, bu pürüzü de giderdikten sonra transferi açıklamaya çok yaklaşacak. RMC Sport'tan Loic Tanzi, Anthony Modeste'nin İstanbul'a geleceğini duyurdu. Tanzi, Modeste'nin Galatasaray, Köln ve Nice'le görüştüğünü ve transferini nihayete erdimek için görüşme amacıyla Çin'den ayrıldığını yazdı.

Sol bek tamam

Sabah'ın haberine göre Galatasaray sol bek arayışlarını sonuçlandırdı ve Boluspor'dan Umut Meraş'ı transfer etti. 22 yaşındaki sol bek, Sarıyer ve Yeşilköy altyapılarında forma giydikten sonra 2013 yılında Boluspor'a transfer oldu.

Kjaer iddiası

Fanatik'in haberine göre Sevilla forması giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Simon Kjaer transferini bitirdi. Danimarkalı futbolcuyu 1 yıllık kiralayan Galatasaray, transferi kısa süre içerisinde açıklayacak.

Galatasaray kulübü Gomis'in 6 milyon euro'ya Al Hilal'e transfer olduğunu duyurdu.

Galatasaray'ın golcü adayları arasında yer alan Danny Welbeck'in geçmişte sürekli sakatlıklar geçirmesi sarı-kırmızılı ekipte endişe yarattı. Welbeck'in transferindeki bir diğer sorun ise yüksek ücreti. İngiltere'de haftalık ücreti 135 bin pound olan milli futbolcunun Galatasaray'dan en az 4 senelik sözleşme istiyor ve yıllık ücret olarak ise 4 milyon euro talep ediyor.

Barcelonalı Thomas Vermaelen, Fenerbahçe'nin ardından şimdi de Galatasaray'a yazıldı. Mina'yı satan Katalan ekibinin Vermaelen'i göndermesi beklenmiyor.

Lo Celso iddiası

Birkaç gün önce adı Fenerbahçe'yle anılan ve PSG'nin sadece bonservisiyle satışına sıcak baktığı için Sarı-lacivertlileri reddettiği öne sürülen Giovani Lo Celso'nun şimdi de Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.

Galatasaray Oumar Niasse için yeniden harekete geçti. Ancak tek sorun Everton'daki forvet sayısının azlığı nedeniyle İngiliz kulübünün bu transfere sıcak bakmaması.

Everton, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı yıldızı Henry Onyekuru için 25 milyon euro bonservis biçti.

Manchester City, Galatasaray'da 2 dönem kiralık olarak forma giyen Jason Denayer'in Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'a transfer olduğunu duyurdu. Lyon, Jason Denayer transferi için bonuslarla birlikte Manchester City'ye 13.5 milyon euro ödedi. Anlaşma ise 4 yıllık.

İsmi daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor’la anılan 31 yaşındaki tecrübeli stoper Serdar Taşçı, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. Gurbetçi futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.

Marchisio bombası

Galatasaray, Juventus’tan ayrılan yıldız oyuncu Claudio Marchisio’nun transferi için hamle yaptı. Aslan’ın dışında Avrupa devleri de onu istiyor. Cimbom, 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri ile temasa geçti ve oyuncunun şartlarını öğrendi. İtalya'da transfer bittiği için Marchisio için İtalya defteri kapandı. MLS ekiplerinin oyuncuyla ciddi biçimde ilgilendiği belirtiliyor.

Carole gitti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Lionel Carole'un yeni adresi Fransa'nın Strasbourg takımı oldu. Galatasaray'ın Carole'un bonservisinden 750 bin Euro gelir elde etti. Yönetim ayrıca Fransız sol beke ödenecek olan 700 bin Euro'luk maaştan da kurtuldu.


Yorumlar