Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci olursa muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi E Grubu son maçında Lazio'ya konuk olacak temsilcimiz Galatasaray'da tek hedef grup liderliği. Sarı Kırmızılılar, Roma Olimpiyat Stadı'nda elde edilecek her türlü galibiyet ve beraberlikte grubunu lider olarak tamamlayacak. Lazio'nun galip gelmesi durumunda ise İtalyan temsilcisi grubu lider tamamlayıp Galatasaray ikinci olarak son 32 turuna kalacak. Galatasaray'ın ikinci olması durumunda ise muhtemel rakipleri belli oldu.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci olursa muhtemel rakipleri belli oldu - Sayfa 1

GALATASARAY İKİNCİ OLURSA MUHTEMEL RAKİPLERİ BELLİ OLDU 
UEFA Avrupa Ligi E Grubu son maçında Lazio'ya konuk olacak temsilcimiz Galatasaray'da tek hedef grup liderliği. Sarı Kırmızılıların ikinci olması durumunda ise muhtemel rakipleri belli oldu. İşte ayrıntılar...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci olursa muhtemel rakipleri belli oldu - Sayfa 2

MUHTEMEL RAKİPLERİ NETLEŞİYOR 
UEFA Avrupa Ligi'nde liderlik mücadelesi veren Galatasaray'ın ikinci olması durumunda çekilecek kuradaki muhtemel rakipleri netleşiyor.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci olursa muhtemel rakipleri belli oldu - Sayfa 3

LİDER OLURSA SON 16'YA KALACAK 
Sarı kırmızılı takım Lazio maçını berabere bitirir veya kazanırsa E Grubu'nu lider tamamlayarak direkt olarak son 16'ya adını yazdıracak ancak kaybetmesi halinde 2. olarak tur atlayacak ve son 16 öncesi bir tur daha oynamak zorunda kalacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci olursa muhtemel rakipleri belli oldu - Sayfa 4

STATÜ DEĞİŞTİ 
Bu yıl UEFA Konferans Ligi'nin çıkması nedeniyle statüsü değişen UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarının ardından liderler direkt son 16'ya giderken, ikinci olan 8 takım ile birlikte Şampiyonlar Ligi gruplarında 3. olan 8 takım aralarında eşleşerek son 16 mücadelesi verecek.