Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray Transfer Haberi | Radamel Falcao, Galatasaray'da!

Galatasaray Transfer Haberi | Radamel Falcao, Galatasaray'da!Son dakika haberine göre; Galatasaray, Monaco ile Radamel Falcao'nun transferi konusunda anlaşma sağladı.

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2019 20:23

Galatasaray Transfer Haberi | Radamel Falcao, Galatasaray'da!

Son dakika haberine göre; Galatasaray, Monaco ile Radamel Falcao'nun transferi konusunda anlaşma sağladı.

Radamel Falcao transferinde son dakika gelişmesi... TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray, Monaco ile Radamel Falcao'nun transferi konusunda anlaşma sağladı.

Öte yandan France Football, Galatasaray'ın pazar günü için Falcao'yu İstanbul'a beklediğini yazdı.

Ahmet Bulut da Falcao ile fotoğrafını paylaştı.

Türkiye'de transfer penceresinin pazartesi günü kapanağı hatırlatırlan haberde Kolombiyalı golcünün Pazar günü sağlık kontrolünden geçmesinin beklendiği belirtildi.

Öte yandan Monaco'nun da pazar günü Tiemoue Bakayoko ve Jean Kevin Augustin'i sağlık kontrolünden geçireceği belirtildi.

Falcao'nun yarın özel uçakla İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Kolombiyalı futbolcunun sonraki satışında ise Monaco Kulübü yüzde 50 pay sahibi olacak.  Şampiyonlar Ligi bonusu ise 1,5 milyon euro olduğu öğrenildi. 

Heyecanlandıran paylaşım

Galatasaray'ın uzun süredir transfer gündeminde yer alan Falcao'da heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Transfer görüşmelerini sürdüren menajer Ahmet Bulut, dünya yıldızı futbolcuyla paylaşım yaptı. Ayrıca yıldız futbolcu, Monaco'nun Strasbourg maçı kadrosunda yer almamıştı. 


Yorumlar