Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 27. haftasına bir haftanın ardından cuma günü start veriliyor. Süper Lig'de bu hafta muheteşem bir derbi futbolseverleri bekliyor. Galatasaray kendi evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2018 01:27

Süper Toto Süper Lig'in 27. haftası A Milli Takım'ın hazırlık maçları sonrası 30 Mart Cuma günü başlıyor. Bu hafta futbolseverleri ise heyecanlı bir derbi bekliyor. Ligin zirvesinde yer alan Galatasaray kendi evinde 5. sırada yer alan ve ligin üst sıralarına tırmanmaya çalışan Trabzonspor'u ağırlıyor. Galatasaray karşılaşmadan galip gelerek ilk sıradaki yerini korumak isterken Trabzonspor ise güçlü rakibini yenip rakibiyle olan puan farkını 9'a indirmenin planını yapıyor.

Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Tarbzonspor maçı 1 Nisan Pazar günü saat 19:00'da Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı beIN Sports 1 kanalı naklen yayınlayacak. 



Galatasaray'da eksik çok!



Sarı-kırmızılı takımda Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fernando Trabzonspor maçında oynamayacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Selçuk İnan, Martin Linnes ile Serdar Aziz'in durumu maça kadar netleşecek. Uzun süreli sakatlığı bulunan Eren Derdiyok da bu maçta takımını yalnız bırakacak.



Trabzon'da 3 eksik



Trabzonspor'da ise Ogenyi Onazi kart cezalısı. Ayrıca Jan Durica ve Fabian Castillo'nun sakatlıkları bulunuyor


Yorumlar