Anasayfa /  Spor

Galatasaray son dakika transfer haberi: Falcao resmen Galatasaray'da

Galatasaray'da son dakika transfer haberi... Galatasaray tarihi transfer operasyonunda mutlu sona ulaştı. Sarı Kırmızılı ekip, önceki gün İstanbul'a getirdiği 33 yaşındaki golcü Radamel Falcao'nun transferini açıkladı. 3 yıllık sözleşmeye imza atan Kolombiyalı yıldız, Galatasaray'dan her sezon için 5 milyon euro kazanacak. Monaco'ya ise bonservis bedeli ödenmeyecek.

Abone ol
Abone ol 03 Eylül 2019 09:25

Galatasaray yılın transferini gerçekleştirdi... Galatasaray, Kolombiyalı futbolcu Falcao'yu kadrosuna kattığını açıkladı. Radamel Falcao, Galatasaray formasını giyerken, transferin detayları da açıklandı. Monaco'ya bonservis bedeli ödemeyecek olan Galatasaray, 3 yıllık sözleşme imzaladığı 33 yaşındaki yıldız oyuncuya her sezon için 5 milyon Euro (Yaklaşık 32 milyon TL)ödeyecek.

Sarı kırmızılı ekipten KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel Futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ve Kulübü AS Monaco Football Club ile oyuncunun bedelsiz transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Futbolcuya, 2019-2020 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca net 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."


Yorumlar