Anasayfa /  Spor

Galatasaray seçim kararı almıştı: Ali Sabancı başkan adayı oldu

Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurulunda Başkan Burak Elmas yönetiminin faaliyetleri mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Bu sonuç sonrasında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Burak Elmas ve ekibi, tüzük gereği seçim kararı aldı. Seçim 30 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

Abone ol
Abone ol 06 Nisan 2022 18:22

Seçim kararı sonrasında başkan adayları da çıkmaya başladı. Mevcut başkan Burak Elmas tekrar aday olamıyor. Ali Sabancı'nın başkan adayı olacağı yazıldı.

Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, resmen aday olduklarını açıkladı. Galatasaray başkanlığı için eski başkanların da isimleri dolaşmaya başladı. Dursun Özbek ve Ünal Aysal’ın da aday olacağı dillendirilmeye başladı.

Gazeteci Ceyhun Kuburlu Twitter hesabından, "Galatasaray’da yeni başkan adayı Eaea Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı." paylaşımını yaptı ve sonra bu tweeti sildi.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Esas Holding ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın sessiz sedasız adaylık çalışmaları yaptığı ifade edildi.

Ali Sabancı'nın tek adaylı bir seçimde resmen aday olacağı ve başkan olmak istediği öğrenildi.

Yorumlar