Anasayfa /  Spor

Galatasaray, Linnes ve Emre Akbaba'nın lisanslarını yeniden çıkardı

Galatasaray, Süper Lig'in 2. yarısı için Martin Linnes ve Emre Akbaba'nın lisansını çıkarttı!

Abone ol
Abone ol 05 Ocak 2020 13:18

Ara transfer dönemi için çalışmalarına devam eden Galatasaray'da kadroya dahil edilen ilk isim Nijeryalı yıldız Henry Onyekuru olmuştu. Sarı kırmızılılar, bu gelişmenin ardından taraftarların sevineceği bir habere daha imza attı...

Galatasaray, Süper Lig'in 2. yarısı için Martin Linnes ve Emre Akbaba'nın lisansını çıkarttı! İşte detaylar...

Galatasaray ara transfer döneminde sürpriz bir karara imzaya attı. Sarı kırmızılılar, Martin Linnes ve Emre Akbaba'nın 2 yarı için lisansını çıkarttı!

TFF'DEN YAYINLANAN BİLGİLER ŞU ŞEKİLDE;

EMRE AKBABA'NIN TALİHSİZ SAKATLIĞI...

Galatasaray'ın Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba, sarı kırmızılı forma ile kariyerine başarılı bir giriş yapmıştı. Ancak milli yıldızın yaşadığı ağır sakatlıklar, kadrodan çıkartılmasına sebep olmuştu. Emre, 11 Mayıs'da Rizespor karşısında ağır bir sakatlık yaşamış ve kadroya dahil edilememişti.  

LINNES TARAFTARLARI SEVİNCE BOĞDU

Teknik direktör Fatih Terim'in tercihi ile Galatasaray'da yabancı kontenjanına takılan Martin Linnes'in adı da sezon başında TFF'ye verilmemişti. Norveçli oyuncu bu duruma oldukça üzüldüğünü belirtse de çalışmalarına devam etmişti. Nitekim Terim tarafından yeniden 28 kişilik listeye dahil edildi. Öte yandan Norveçli sağ bek, dönüşü ile sarı kırmızılı taraftarları sevince boğdu.

.

Yorumlar