Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de heyecan sürüyor. Ligin 12. haftasında şampiyonluk adaylarından Trabzonspor ile Beşiktaş'ın karşılaştığı haftada kazanan bordo mavililer oldu. Galatasaray Fatih Karagümrük ile berabere kalırken, Fenerbahçe Kayserispor engelini aşamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı. 12. haftada perdenin kapanmasının ardından gözler ligin 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisine çevrildi. Derbinin oynanmasına az bir süre kala futbolseverler Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman.

Abone ol
Abone ol 17 Kasım 2021 14:12

Süper Lig'de 12. hafta heyecanı birbirinden önemli karşılaşmalarla sürerken şampiyonluk adaylarından Trabzonspor ile Beşiktaş'ın derbisinde kazanan Bordo-Mavililer oldu. Galatasaray Fatih Karagümrük ile berabere kalırken, Fenerbahçe Kayserispor engelini aşamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı.

Milli araya girilirken lider Trabzonspor, Galatasaray'a 9 Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 10 puan fark attı. Şimdi gözler milli aradan sonra oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisine çevrildi.

Peki Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Derbide seyirci olacak mı? İşte tüm bu soruların yanıtları...

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Fenerbahçe maçı, 21 Kasım Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınalanacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNDE SEYİRCİ OLACAK MI?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı üzere 9 Kasım 2021'den sonra oynanacak tüm maçlar tam seyirci kapasitesiyle oynanabilecek.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'DE EKSİK VE CEZALILAR KİMLER?

 Galatasaray ve Fenerbahçe'de derbi öncesi cezalı futbolcu bulunmuyor. Galatasaray'da Arda Turan ve Sacha Boey, Fenerbahçe'de ise Altay Bayındır sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı lacivertlilerde Enner Valencia ve Luiz Gustavo'nun Galatasaray Fenerbahçe derbisine yetişme ihtimalleri bulunuyor.

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇININ İDDAA ORANLARI BELLİ OLDU

Dev karşılaşmada ev sahibi Galatasaray'ın galibiyetine İddaa'da 1.92, Fenerbahçe galibiyetine 2.80'lik oran verildi. Beraberliğin oranı ise 3.00 oldu.

Galatasaray: 1.92
Beraberlik: 3.00
Fenerbahçe: 2.80

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Galatasaray - Fenerbahçe maçının derbi biletleri satışa çıktı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’ndaki maçın biletleri 15 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’te passo.com.tr adresi ve Aslanlıyol Passolig gişelerinden satışa sunuldu. 

15 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’te, 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine, GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine; 16 Kasım Salı günü saat 14.00’te rakip takım hariç, tüm takım logolu passolig kartlarına satışa çıkacaktır.

Derbide en pahalı bilet 1250 TL, en ucuz bilet ise 125 TL olarak satışa sunuldu.

 

 

 

Yorumlar