Anasayfa /  Spor /  Futbol

Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Sorgulamaları maç saatine sayılı saatler kala yoğun araştırılmaya başladı. İşte Türk futbol tarihinde kadınlar düzeyinde ilk kez oynanacak dostluk maçı ile ilgili merak edilenler..

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2021 14:32

Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Sorgulamaları maç saatine sayılı saatler kala yoğun araştırılmaya başladı. İşte Türk futbol tarihinde kadınlar düzeyinde ilk kez oynanacak dostluk maçı ile ilgili merak edilenler...

Kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla oynanacak hazırlık maçı olan Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı için geri sayım başladı. Ezeli rakipler tarihlerinde ilk kez kadın futbol maçında karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Futbol Takımları, tek galibinin 'Kadınlar ve Türk Sporu' olacağı özel bir maç yapacak. Nef Stadyumu'nda oynanacak tarihi maçın biletleri 5 TL ve 10 TL'lik fiyatlarla satışa çıktı. Kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla oynanacak ikinci maç ise 2022 yılında belirlenecek bir tarihte Ülker Stadyumu'nda yapılacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE KADIN FUTBOL MAÇI HANGİ KANALDA?


Galatasaray-Fenerbahçe kadın futbol maçı, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Tarihi karşılaşma Nef Stadyumu’nda oynanacak ve Fenerbahçe TV, GS TV TRT Spor'dan şifresiz olarak naklen ekranlara gelecek.

GALATASARAY FENERBAHÇE KADIN FUTBOL MAÇI TRT SPOR CANLI İZLE

 İşte Galatasaray'ın açıklaması;

"Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Futbol Takımları, Coca-Cola Hazırlık Maçı’nda 7 Aralık Salı günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri 5 Aralık Pazar günü saat 17.00 itibarıyla passo.com.tr adresinden Fenerbahçe logolu passolig kartlar hariç, tüm takım logolu passolig kartlarına satışa sunuldu. 2021-2022 Futbol sezonu kombine sahiplerimiz maçı ücretsiz olarak izleyebileceklerdir. Kadına şiddette karşı ortak duyarlılık yaratmak amacıyla hazırlık maçında bir araya gelecek olan iki takımın müsabakasına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."

Yorumlar