Anasayfa /  Spor

Galatasaray Club Brugge İP TV canlı izle - Şifresiz izle

Club Brugge Galatasaray Şifresiz canlı izle (Beinsports) Canlı Maç izle. Şampiyonlar Ligi'nde dev gece ! Club Brugge Galatasaray Canlı İzle - beIN SPORTS HD 1 Şifresiz İP TV izle. Club Brugge Galatasaray maçı şifresiz olarak canlı olarak izle. Merakla beklenen Club Brugge Galatasaray maçı izle. İşte Club Brugge Galatasaray maçı İP TV izle. Şifreli olarak izlenecek olan Club Brugge Galatasaray maçı beIN SPORTS HD 1 Şifresiz İP TV izle

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2019 12:07

Şampiyonlar Ligi'nde dev gece ! Club  Brugge Galatasaray Canlı İzle - beIN SPORTS HD 1 Şifresiz İP TV izle. Club  Brugge Galatasaray maçı şifresiz olarak canlı olarak izle. Merakla beklenen Club  Brugge Galatasaray maçı izle. İşte Club  Brugge Galatasaray maçı İP TV izle. Şifreli olarak izlenecek olan Club  Brugge Galatasaray maçı beIN SPORTS HD 1 Şifresiz İP TV izle.

Club  Brugge Galatasaray Canlı İzle - beIN SPORTS HD 1 Şifresiz İP TV izle

Club  Brugge Galatasaray Canlı İzle - beIN SPORTS HD 1 Şifresiz İP TV izle



Galatasaray Teknik Direktörü Terim: Şampiyonlar Ligi müziğini çok seviyorum



Galatasaray Teknik Direktörü Terim, "Şampiyonlar Ligi müziğini özlediğimi söyleyebilirim. Çok beğeniyorum o baştaki müziği, çok seviyorum." dedi.



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Şampiyonlar Ligi müziğini özlediğimi söyleyebilirim. Çok beğeniyorum o baştaki müziği, çok seviyorum." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçın oynanacağı Jan Breydelstadion'da basın toplantısı düzenledi.

Tecrübeli teknik adam, Younes Belhanda'nın sakatlığı konusunda, Faslı futbolcunun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Her oyuncumuz gibi ama 'anahtar' kelimesini kullanabileceğimiz oyunculardan bir tanesi. Hiç beklemediğimiz anda ciddi bir kayıp bizim için. Belki yazılanlar kadar uzun süre ayrı kalmayacağız. Alternatifi de pek yok. Bugün olmak üzere birçok maçı kaybedecek. Belhanda, yarınki maçta önemli bir silahımız olabilirdi ama acil şifalar dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok." ifadelerini kullandı.

Terim, takımının 4 haftalık oyunundan memnun olup olmadığına ilişkin bir soru üzerine, "4 haftadan Fatih Terim olarak memnun olmam söz konusu değil. Bir defa 5 puan kaybetmişiz. Böyle bakmak lazım. Nasıl kaybettiğimiz, her hafta bir kırmızı kart gördüğümüz çok önemli değil. Demek ki çok da iyi oynamamışız." diye konuştu.

Diğer taraftan, bazı oyuncularını kaybettiklerini ve yeni oyuncuların geldiğini anımsatan Terim, özellikle Afrika Kupası ve Güney Amerika Kupası'na çok sayıda oyuncu gönderdiklerini kaydetti.

"Ben zaman ve sabır isteyen bir antrenör değilim"

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şampiyon olmuş bir takımın oyuncuları, hemen bir hafta iki hafta sonra minimum bir aylığına, 40-50 derece sıcaklıktan hem kampa girip hem turnuva oynamak çok kolay bir şey değildi. Bir de bunları aynı sürede başlayıp aynı sürede bitirmediğini düşünecek olursak. Yani, biri bir hafta sonra elendi, biri iki hafta sonra, biri üç hafta sonra, biri finale kadar gitti. Böyle bakınca, bu kadar karmaşık bir grubu bir noktada birleştireceksiniz. Sezonun açılışı da belli. Dolayısıyla, ben zaman ve sabır isteyen bir antrenör değilim. Ama buna rağmen bir süreç alıyor bu."

Fatih Terim, milli takımlara oyuncu vermenin kendileri için gurur vesilesi olduğunu kaydederek, "Ancak, fazla sayıda verdiğiniz zaman, dönüşler biraz hep böyle sıkıntılı oluyor. Son oynadığımız maçta olduğu gibi. Kasımpaşa maçı için söylüyorum. Dolayısıyla bizim bu tip sıkıntılarımız var." şeklinde konuştu.

Her geçen günün takımın lehine işleyeceğini aktaran Terim, "Herkes milli arayı beklerken biz beklemiyoruz. Herkes milli arada yaraları saralım derken biz beklemiyoruz. O milli arada yaraları saralım derken biz milli ara geldi mi... Düşünün 24 saat evvel geldi Muslera. Oturdum konuştum, sağ olsun hiç bir zaman da ben oynamayacağım demedi." yorumunu yaptı.

Terim, sezon açılışından bu yana adale sakatlığı yaşamayan bir takım olmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Oynadıkça daha iyi olacağımıza inanıyorum." dedi.

"Falcao 1'deki idmana sabah 9'da gelip, öğleden sonra 3'te, 4'te gidiyor"

Kolombiyalı golcü oyuncu Radamel Falcao'nun performasını değerlendiren Terim, şunları söyledi:

"Falcao, transfer döneminde 2-3 haftalık bir eksiği doğal olarak oldu. Her ne kadar oyuncu kendim çalışıyorum dese de hiç bir zaman takım antrenmanı gibi olmaz. Böyle bir eksiği var ama önemli bir örnek şu ana kadar. 11'deki idmana sabah 9'da gelip, öğleden sonra 3'te, 4'te gidiyor. İyi de çalışıyor. Daha ister ama açıkçası son maçtaki mücadele ve konsantrasyonu, oyuna olan açlığı bizi çok sevindirdi. Pek de çok eksiği varmış gibi görünmedi. Zaten yoruldum diye de haber yollamış, ondan çıkardılar onu."

Terim, Falcao'nun her geçen gün daha iyi olacağını belirterek, "Hem profesyonellik olarak hem tabi futbolcu olarak diyecek herhangi bir şey yok. Ama karakteriyle de mütevaziliğiyle de kendisini hemen takıma sevdirdi." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Club Brugge'e kiralık olarak gönderdikleri Mbaye Diagne ile ilgili olarak Terim, "Gerek kendi ligimizde gerek Avrupa liginde, takımlar arası oyuncu geçişlerine hep çok sıcak baktım ben. Hiçbir zaman katı bir tutumum olmadı. Tam tersi kiralık verdiğim oyunculara bile hiçbir zaman bir şart koymadım. Bize karşı da hepsi oynadı." değerlendirmesinde bulundu.

Terim, Diagne'ye sarı-kırmızılılara yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, "O da kendi takımının kazanmasını isteyecektir. Bundan daha doğal bir şey yoktur. Bunun için mücadele edecektir. Ona da sonsuz başarılar diliyorum. Buradan kendisine ve ailesine de selam yolluyorum." açıklamasını yaptı.

"Şampiyonlar Ligi müziğini özledim"

Yarın 1 puanın kendisini memnun edip etmeyeceğine ilişkin bir soruyu ise Terim, şöyle yanıtladı:

"Şampiyonlar Ligi, şu an dünyanın en büyük organizasyonlarından bir tanesi. Bu kapıdan girdiğiniz zaman sadece futbol görmüyorsunuz, dev bir organizasyon ve müthiş bir ekonomi görüyorsunuz açıkçası. Galatasaray da kuruluş amacı olan, böyle dev organizasyonlarda bulunmak isteyen büyük bir marka. Dolayısıyla ilk maçımıza da iyi başlamak en büyük amacımız."

Fatih Terim, "Şampiyonlar Ligi müziğini özlediğimi söyleyebilirim. Çok beğeniyorum o baştaki müziği, çok seviyorum. Hakikaten bayılıyorum yani. Beni etkiliyor açıkçası, nerede olduğumu hatırlatıyor bana." ifadelerini kullandı.

Club Brugge'un genç ve tecrübeli futbolcuların iyi harmanlamış bir takım olduğunu aktaran Terim, favorilere saygı duyduğunu ama grupta ilginç işler olabileceğini bildirdi.

Fatih Terim, PSG ve Real Madrid'e atıfta bulunarak, "Tek tesellimiz rakiplerimiz eski formunda değil." diyerek sözlerini noktaladı.

Ryan Donk: Brugge farklı bir kulüp

Galatasaraylı futbolcu Ryan Donk, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın deplasmanda Belçika'nın Club Brugge takımı ile iyi bir maç oynayacaklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcular Ryan Donk ve Ryan Babel, maçın oynanacağı Jan Breydelstadion'da düzenlenen ve teknik direktör Fatih Terim'in de katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Belçika temsilcisinde forma giyen ve eski takımına karşı mücadele edecek Donk, "Galatasaray'da olmaktan mutluyum. Brugge'a da minnettarım. Galatasaray ile buraya gelmekten de mutluyum." ifadelerini kullandı.

Donk, yarınki maça ilişkin beklentisinin sorulması üzerine, "Brugge farklı bir kulüp. Buraya her taraftan da seyirci geliyor. Sanırım iyi bir maç olacak." diye konuştu.

Babel: Herkes Şampiyonlar Ligi maçı için heyecanla bekliyor

Maça iyi hazırlandıklarını aktaran Babel ise, "Yeni futbolcular hep birlikte yeterince çalıştık. Sanırım herkes Şampiyonlar Ligi maçı için heyecanla bekliyor." şeklinde görüş belirtti.

Hedeflerine dair soruya ise Babel, "Evet. Yeni bir takım ve de yeni bir zaman. O yüzden herkes gibi ben de heyecanlı bir şekilde bekliyorum." yanıtı verdi.



 



Club Brugge Teknik Direktörü Clement: Eğer kazanırsak önemli bir avantaj elde edeceğiz



UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında yarın Galatasaray ile sahasında karşılaşacak Club Brugge'ün teknik direktörü Philippe Clement, "Eğer bu maçı kazanırsak, grubu Galatasaray'ın önünde bitirmek için önemli bir avantaj elde etmiş olacağız." dedi.

Belçikalı teknik adam, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, "Eğer bu maçı kazanırsak, grubu Galatasaray'ın önünde bitirmek için önemli bir avantaj elde etmiş olacağız. Kaybedersek, yeniden kovalamamız gerekecek. Kulübümüz daha önce üst düzey takımlara karşı neler yapabileceğini gösterdi. Bunu taraftarlarımızla tekrarlamak için sabırsızlanıyoruz." diye konuştu.

Clement, yarınki maçı kaybetmeleri halinde önlerinde "4 büyük maç" daha olduğunu belirterek, "Her zaman daha fazlasını istiyoruz." ifadesini kullandı.

Galatasaray takımının kaliteli oyunculardan oluştuğuna dikkati çeken Clement, oyuncularına her maça korkmadan ve dirençle çıkmaları gerektiğini söylediğini aktardı.

Diagne'nin Galatasaray'a karşı oynayacak olmasına değinen Clement, "Antrenmanda onu izledim, Diagne'nin istekli olduğunu gördüm." yorumunu yaptı.





Hans Vanaken: Avrupa deneyimimiz var

Club Brugge oyuncusu Hans Vanaken ise basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, Şampiyonlar Ligi macerasına olumlu baktıklarını söyleyerek, "İyi bir hazırlık döneminden geçtik. Yeni katılan arkadaşlarımız da dahil takım olarak Avrupa deneyimimiz var." dedi.

Vanaken, "Herkes grupta üçüncülük için Galatasaray ile yarıştığımızı iddia ediyor ancak biz maç maç bakacağız." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın "Son derece tecrübeli bir takım olduğunun" altını çizen Vanaken, savunma ağırlıklı oynamayacaklarını, pozisyon bulmak istediklerini sözlerine ekledi.



Galatasaray Avrupa'da 280. maçına çıkıyor



UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında yarın Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 280. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 279 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 107 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 73 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 376 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 414 gole engel olamadı.

Müzede 2 Avrupa kupası

Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki en başarılı ve tecrübeli futbol takımı olan Galatasaray, iki kez kupa kazanma başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'da ilk kupasına mevcut teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 1999-2000 sezonunda ulaştı. Galatasaray, finalde Arsenal'ı saf dışı bırakarak UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirdi.

Galatasaray 2000 yılında ise UEFA Süper Kupa'yı, teknik direktör Mircea Lucescu idaresinde Real Madrid'i eleyerek kazandı.

Avrupa'da önemli başarılar

Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'nın dışında Avrupa'da birçok önemli başarıya imza attı.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ilk kez çeyrek finale 1962-1963 sezonunda yükselen ve İtalyan ekibi Milan'a elenen Galatasaray, 1969-1970 sezonunda ise Polonya'nın Legia Varşova ekibine yine çeyrek finalde boyun eğdi.

Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli idaresinde aldığı başarılı sonuçlarla ''Avrupa Fatihi'' unvanını kazandığı, Neuchatel Xamax ve Monaco zaferlerine imza attığı 1988-1989 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finaline adını yazdırdı ancak Rumen ekibi Steaua Bükreş'e elenerek final hayallerini rakibine kaptırdı.

Organizasyon adının UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmesinin ardından ise sarı-kırmızılı takım, Manchester United zaferine imza attığı ve tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı 1993-1994 sezonunda son 8 takım arasına girmeyi başardı. O dönemde 4'erli 2 grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi statüsünde bu tur, grup maçları olarak adlandırılıp çeyrek final olarak gösterilmese de sarı-kırmızılılar Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girdi.

Galatasaray, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 sezonunda çeyrek finale yükseldi. İki ayrı turda gruplardan çıkarak son 8 takım arasında kendisine yer bulan Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid'e elendi.

Sarı-kırmızılı takım, 2012-2013 sezonunda ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde başarılı bir performans ortaya koydu ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamayı başardı. Galatasaray, 2000-2001 sezonunda olduğu gibi yine çeyrek finalde Real Madrid'e elenerek organizasyona veda etti.

Galatasaray, Avrupa kupalarında Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Manchester United, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Arsenal gibi büyük kulüplere karşı da galibiyetler alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Kurayla 1 kez elendi, 1 kez tur atladı

Galatasaray, Avrupa kupalarında iki takımın yenişememesi durumlarında geçmişte uygulanan ''kura çekme'' yönteminin, çeyrek final öncesinde bir kez kurbanı, bir kez de şanslı tarafı oldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nın 1963-64 sezonu 2. turunda İsviçre ekibi Zürih'le eşleşen Galatasaray, ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybedip, evindeki maçı ise 2-0 kazandı. O dönemdeki uygulamaya göre tarafsız saha olarak İtalya'nın başkenti Roma'da oynanan 3. maçın sonucu da 2-2 bitince, çekilen kura sonucunda Zürih turu geçip adını çeyrek finale yazdırdı.

Sarı-kırmızılı ekip, 1969-70 sezonunda ise Şampiyon Kulüpler Kupası 2. turunda Çekoslovakya ekibi Spartak Trnava ile karşı karşıya gelip, ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra rövanş maçının normal süresini ise aynı skorla galip tamamladı. Uzatma bölümünde de skor değişmeyince yine kura çekimine gidildi ve bu kez şanslı taraf olan Galatasaray, çeyrek finale yükseldi.

En farklı galibiyet ve mağlubiyet 

Galatasaray, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini İsrail ekibi Maccabi Netanya, en farklı yenilgisini ise Alman ekibi Bayern Münih karşısında yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi 2009-2010 sezonu 3. ön eleme turu rövanş maçında İsrail'in Maccabi Netanya ekibini konuk eden sarı-kırmızılı ekip, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı 6-0 kazanarak Avrupa kupaları tarihindeki en farklı galibiyetine ulaştı.

Sarı-kırmızılı takım, 1972-1973 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda ise Alman ekibi Bayern Münih'e 6-0 kaybetti ve tarihinin en farklı yenilgisini aldı.

En çok maça Bülent Korkmaz çıktı

Galatasaray forması altında Avrupa kupalarında en çok maça Bülent Korkmaz çıktı.

Kariyerinde 101 Avrupa kupası maçına çıkan Bülent Korkmaz, Galatasaray'ın Avrupa kulvarında en çok forma giyen ismi olarak rekoru elinde bulunduruyor

16 sezon sonra rakip oldular

Galatasaray ile Club Brugge, 16 sezon sonra Avrupa kupalarında bir kez daha karşı karşıya gelecek.

İki takım 2002-2003 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yine aynı grupta yer almıştı. İlk maçta İstanbul'da rakibiyle 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, deplasmandaki karşılaşmayı ise 3-1 mağlubiyetle tamamladı.

Galatasaray, Belçika ekipleriyle de yarın 7. kez karşı karşıya gelecek. Bu ülke takımlarına karşı galibiyeti bulunmayan sarı-kırmızılı takım, 2 karşılaşmayı beraberlikle tamamlayabildi. Sarı-kırmızılı ekip 4 maçta ise Belçika temsilcilerine yenilmekten kurtulamadı. Söz konusu 6 karşılaşmada fileleri 4 kez havalandırabilen Galatasaray, kalesinde 16 gol gördü.

Club Brugge ise Türk takımlarıyla Avrupa kupalarında 7 maç oynadı. Bunların 3'ünü kazanan Belçika temsilcisi, ikişer beraberlik ve yenilgi aldı. Türk takımlarına 12 gol atan Club Brugge, 10 gole engel olamadı.

Galatasaray'ın Avrupa'da deplasman "kabusu"

UEFA Şampiyonlar Ligi ilk maçında yarın Club Brugge ile karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında son dönemde deplasmanda başarısız performans sergiledi.

Avrupa kupalarındaki son deplasman galibiyetini, 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda Almanya'nın Schalke 04 takımıyla yaptığı maçta alan sarı-kırmızılılar, sonrasında dış sahadaki 17 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı. 

Galatasaray, söz konusu dönemdeki 17 dış saha mücadelesinde rakiplerine 14 kez yenilirken, 3 beraberlik alabildi. 

Galatasaray, bu süreçte İngiltere'nin Chelsea ve Arsenal, Danimarka'nın Kopenhag, İtalya'nın Lazio, İspanya'nın Real Madrid (2 kez) ve Atletico Madrid, Almanya'nın Borussia Dortmund ve Schalke 04, Belçika'nın Anderlecht, Portekiz'in Benfica ve Porto, İsveç'in Östersunds ile Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımlarına mağlup oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, dış sahada İtalya'nın Juventus ile Kazakistan'ın Astana takımlarıyla yaptığı maçlardan ise beraberlikle döndü. Galatasaray, son olarak geçen sezon Benfica ile dış sahada 0-0 berabere kaldı.

Dış sahadaki son 5 maçta golü yok

Galatasaray, Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı son 5 müsabakada gol de bulamadı. 

Uluslararası organizasyonlardaki son deplasman golünü 2015-2016 sezonunda İtalya'nın Lazio takımıyla UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yaptığı maçta kaydeden sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 5 dış saha maçında fileleri havalandıramadı.

Sarı-kırmızılılar, gol atamadığı son 5 deplasman maçında sırasıyla Östersunds'a 2-0, Porto'ya 1-0, Schalke 04 ve Lokomotiv Moskova'ya 2-0'lık skorlarla mağlup olurken, Benfica ile 0-0 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde de deplasman galibiyetine hasret

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde de deplasman galibiyetine hasret kaldı.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'nın futboldaki en büyük organizasyonunda dış sahadaki son 14 karşılaşmada galibiyet alamadı.

"Devler Ligi"ndeki son deplasman galibiyetini 2012-2013 sezonu ikinci turunda Almanya'nın Schalke 04 takımı karşısında 3-2'lik skorla alan Galatasaray, sonrasındaki 14 dış saha maçında 2 beraberlik, 12 mağlubiyet yaşadı.

Sarı-kırmızılı takım, bu müsabakalarda 8 gol kaydederken, kalesinde 33 gole engel olamadı.

Deplasmanda sadece 5 maç kazandı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda şu ana kadar oynadığı maçlarda sadece 5 kez galip gelebildi.

Sarı-kırmızılı takım, bu kulvarda rakip sahalarda çıktığı 55 karşılaşmanın 5'ini kazanıp, 10'unda berabere kaldı. Galatasaray, 40 dış saha mücadelesinde ise rakiplerine yenildi. 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki deplasman maçlarında attığı 43 gole karşılık kalesinde 113 gol gördü.

Kalesini gole kapatmakta zorlanıyor 

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda yaptığı son 26 maçta kalesini gole kapatamayarak, kötü bir seriye imza attı.

Şampiyonlar Ligi'nde en son 2002-2003 sezonunda grup aşamasında Lokomotiv Moskova'yı Rusya'da 2-0 yendiği maçta gol yemeyen sarı-kırmızılı takım, sonraki 26 deplasman müsabakasında rakiplerinin skor bulmasını önleyemedi. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak geçen sezon Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda 2-0 yenilerek gol yeme serisini sürdürdü.

Galatasaray, bu 26 karşılaşmada 58 gol yerken, rakip fileleri 23 kez havalandırdı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi sahnesinde

Sarı-kırmızılı takım, A Grubu ilk maçında yarın Belçika'nın Club Brugge ekibine konuk olacak. Jan Breydelstadion'daki karşılaşma TSİ 19.55'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

Karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. 

Gözler Falcao'nun üzerinde olacak

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçındaki en büyük kozu Radamel Falcao olacak.

Transfer döneminin son günlerinde kadroya dahil edilen ve sarı-kırmızılı formayı ilk kez Süper Lig'deki Kasımpaşa karşılaşmasında giyen Falcao, takımının tek golünü attı.

Kolombiyalı futbolcu, Monaco ve Porto formalarıyla Şampiyonlar Ligi'nde 28 maça çıkarken, fileleri 14 kez havalandırdı. Falcao, Avrupa kupalarındaki 62 karşılaşmada ise 48 kez gol sevinci yaşadı.

Diagne eski takımına karşı 

Geçen sezon Galatasaray kadrosunda yer alan Mbaye Diagne, Club Brugge formasıyla eski takımına karşı görev alacak.

Sarı-kırmızılı takımın geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne, 30 golle Süper Lig'in gol kralı olmuştu.

Diagne, Galatasaray tarafından Club Brugge ekibine kiralık olarak gönderilmişti.

Belhanda sakat

Galatasaray'da Club Brugge maçı öncesi Younes Belhanda'nın sakatlığı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımın Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada yüzüne darbe alan Belhanda, çenesindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmişti.

Kamp kadrosu

Galatasaray'ın, Club Brugge ile yapacağı maçın kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-kırmızılı takımın, Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada çenesinde oluşan kırık nedeniyle ameliyat edilen Younes Belhanda, kadroda yer almadı.

Galatasaray kafilesi, öğle saatlerinde uçakla Belçika'ya hareket edecek.

Sarı-kırmızılı takımın, Club Brugge maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Ryan Babel, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Florin Andone, Christin Luyindama, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.



Şampiyonlar Ligi'nin 'kralı' Ronaldo



Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gol krallığı yaşayan futbolcu Cristiano Ronaldo oldu. 

1992-1993 sezonundan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi adı altında oynanan organizasyonda, Juventus'un Portekizli yıldızı Ronaldo, 7 defa gol kralı olmayı başardı.

Tecrübeli futbolcu, Manchester United'da 2007-2008, Real Madrid'de 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında gol krallığı yaşadı.

Ronaldo'nun ardından 6 kez gol kralı olan Barcelonalı Lionel Messi yer aldı. Arjantinli yıldız Messi, 2014-2015'te Ronaldo ile paylaştığı unvanı, 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 ve 2018-2019 sezonlarında da elde etti.

Bayern Münih'te Alman Gerd Müller 4, Benfica'da Portekizli Eusebio, Olympique Marsilya'da Fransız Jean-Pierre Papin ve Manchester United'da Hollandalı Ruud van Nistelrooy 3'er defa "Devler Ligi"nde gol krallığına ulaştı.

Tüm zamanların en golcüsü Ronaldo

Manchester United, Real Madrid ve Juventus formalarıyla 162 maçta 126 gol kaydeden Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde tüm zamanların en golcüsü konumunda bulunuyor.

Ronaldo'yu 135 maçta 112 gol bulan Barcelona'dan Messi takip etti.

İki ismin ardından Real Madrid ve Schalke 04 formalarıyla 142 maçta 71 gol atan İspanyol Raul Gonzalez yer aldı.

Bir sezonda en çok gol atan Ronaldo

Real Madrid formasıyla 2013-2014 sezonunu 17 golle tamamlayan Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu unvanını elinde tutuyor.

Listenin 2. sırasında da 2015-2016 sezonundaki 16 gollük performansıyla yine Ronaldo yer alıyor.

En çok forma giyen Casillas

Şampiyonlar Ligi'nin en çok forma giyen futbolcuları listesinde, İspanyol kaleci Iker Casillas zirvede bulunuyor.

Turnuvanın grup aşamasından itibaren Real Madrid ve Porto formalarıyla 177 maça çıkan Casillas'ı, 162 karşılaşmada mücadele eden Ronaldo takip ediyor.

Eski Barcelonalı Xavi, 151 maçla üçüncü sırada yer alıyor.

En kötü rekorlardan biri Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın, 6 Kasım 2007'de deplasmanda oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında İngiltere'nin Liverpool takımına 8-0 yenilmesi, organizasyonun en farklı sonuçlarından biri olarak tarihe geçti.

Siyah-beyazlılar, ilk yarısını 2-0 geride kapadığı maçın ikinci yarısında 6 gole engel olamayınca sahadan 8-0 mağlup ayrıldı ve bu sonuç Şampiyonlar Ligi'nin en farklı yenilgisi oldu. 2015-2016 sezonunda İspanya'nın Real Madrid takımına 8-0 kaybeden İsveç'in Malmö ekibi de rekoru, Beşiktaş ile paylaşıyor.

2016-2017 sezonunda Dinamo Kiev'e, 2000-2001 sezonunda da Leeds United'a 6-0 yenilen Beşiktaş'ın aldığı bu sonuçlar da Şampiyonlar Ligi'nin en farklı mağlubiyetleri arasında yer aldı.

İngiltere'den Arsenal'ın Çekya'dan Slavia Prag'ı, İtalya'dan Juventus'un Yunanistan'dan Olympiakos'u, Fransa'dan Olympique Marsilya'nın Slovakya'dan Zilina'yı, Almanya'dan Bayern Münih'in İsviçre'den Basel ve Ukrayna'dan Shakhtar Donetsk'i, İspanya'dan Valencia'nın Belçika'dan Genk'i, Shakhtar Donetsk'in ise Belarus'tan BATE Borisov'u 7-0 yendiği karşılaşmalar da Şampiyonlar Ligi'nin en farklı galibiyetleri arasına girdi.

Bir maçta en çok atan Messi ve Luiz Adriano

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi ve Shakhtar Donetsk'te oynadığı dönemde Brezilyalı Luiz Adriano, Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok gol atan oyuncular olmayı başardı.

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın 2011-2012 sezonu 2. turunda Almanya'nın Bayer Leverkusen takımını 7-1 yendiği karşılaşmada Messi ve 2014-2015 sezonunda Shakhtar Donetsk'in BATE'yi 7-0 mağlup ettiği grup mücadelesinde Luiz Adriano, kaydettikleri 5'er golle bir maçta en çok gol atan oyuncu olma rekorunu paylaştı.

Cristiano Ronaldo, Marco Van Basten, Simone Inzaghi, Dado Prso, Ruud van Nistelrooy, Andriy Shevchenko, Bafetimbi Gomis, Mario Gomez, Robert Lewandowski ve Zlatan Ibrahimovic bir maçta attıkları 4'er golle, bu alanda ikinci sırayı paylaştı. Messi, bir maçta attığı 5 golün yanı sıra 2009-2010 sezonunda Arsenal'a karşı 4 gol atmayı da başardı.

En hızlı gol Makaay'dan

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en hızlı golünü Hollandalı futbolcu Roy Makaay attı.

Makaay, Bayern Münih'in 7 Mart 2007'de Real Madrid'i 2-1 yendiği maçın henüz 10.12'nci saniyesinde turnuvanın en hızlı golünü kaydetti.

En hızlı "hat trick"

Ligde en hızlı ''hat trick''i Fransa'nın Olympique Lyon takımında forma giydiği dönemde Bafetimbi Gomis yaptı.

Gomis, 7 Aralık 2011'de Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımıyla oynanan ve 7-1 sona eren maçta 8 dakikada 3 gol birden atarak en hızlı ''hat trick'' yapan futbolcu oldu.

Bu alandaki bir önceki rekor ise Blackburn Rovers forması giyen Mike Newell'a aitti. Newell, 6 Aralık 1995'te oynanan Rosenborg maçında 9 dakikada 3 gol atmıştı.

En çok "hat trick" yapan Messi ve Ronaldo

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde en çok "hat trick" yapan futbolcu unvanını paylaşıyor.

Messi ve Ronaldo 8'er kez bir maçta 3 gol atmayı başardı. İtalyan Filippo Inzaghi, Alman Mario Gomez ve Brezilyalı Luiz Adriano da 3'er kez "hat trick" yaptı.

En genç gol atan isim

En genç gol atan futbolcu, 1 Ekim 1997'de Rosenborg-Olympiakos maçında Yunan ekibi adına fileleri havalandıran Peter Ofori-Quaye olurken, bu futbolcu gol attığında 17 yaş 195 günlüktü.

Hırvat futbolcu Mateo Kovacic de Dinamo Zagreb formasıyla 2011'de Olympique Lyon'a 7-1 yenildikleri maçta 17 yaş, 216 günlükken gol attı ve bu kategoride 2. sırayı elde etti.

En yaşlı golcü Totti

Şampiyonlar Ligi'nin en yaşlı gol atan oyuncusu, Roma'nın eski futbolcusu Francesco Totti oldu.

İtalyan oyuncu, 2014-2015 sezonunda 38 yıl 59 günlükken Rusya ekibi CSKA Moskova karşısında 1-1 biten maçta kaydettiği golle unvanı eline geçirdi.

Totti'nin ardından Manchester United'ın eski futbolcusu Ryan Giggs yer aldı. Galli oyuncu, 14 Eylül 2011'de oynanan ve 1-1 sona eren Benfica maçında gol attığında 37 yaşından 290 gün almıştı.

Seedorf, 3 farklı kulüpte 4 kupa kazandı

Hollandalı futbolcu Clarence Seedorf, 3 farklı kulüpte 4 UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kazanan tek futbolcu unvanına sahip.

Seedorf, 1995'te Ajax, 1998'de Real Madrid, 2003 ve 2007 yıllarında ise Milan formalarıyla Şampiyonlar Ligi kupalarını kaldırmayı başardı.

"Kupa 1"i kazanan en yaşlı ve en genç teknik direktör

Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan en genç teknik adam Jose Villalonga olurken, en yaşlısı ise Raymond Goethals.

Real Madrid, 1956'da kupayı kazanırken teknik direktörü Villalonga henüz 36 yaşından 185 gün almıştı.

Olympique Marsilya'nın 1993'te kazandığı kupada takımın başında olan Belçikalı Raymond Goethals ise 71 yaş 232 gün ile kupayı kaldıran en yaşlı teknik direktör oldu.

Hem sahada hem de kulübede kazananlar

Real Madrid'in Fransız çalıştırıcısı Zinedine Zidane, Şampiyonlar Ligi'nde hem oyuncu hem teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan isimler arasında yer alıyor.

Futbolculuk döneminde 2002'de Şampiyonlar Ligi kupası kaldıran Zidane böylece, Miguel Munoz, Giovanni Trapattoni, Johan Cruyff, Carlo Ancelotti, Frank Rijkaard ve Josep Guardiola'dan sonra teknik direktörlük yaparken de bunu başaran 7. isim oldu.

İlk gol Amokachi'den

Şampiyon Kulüpler Kupası'nın 1992'de Şampiyonlar Ligi olarak değiştirilmesinin ardından ilk golü, bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Daniel Amokachi kaydetti.

Nijeryalı futbolcu, Belçika'nın Club Brugge takımında oynarken, CSKA Moskova'yı 1-0 yendikleri maçın 17. dakikasında attığı golle, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk golüne de imza atmış oldu.

Yüzüncü gol, Barcelona'da Romario'dan, bininci gol PSV'de Dmitri Khokhlov'dan, 2 bininci gol Boavista'da Erwin Sanchez'den, 3 bininci gol Juventus'ta David Trezeguet'den, 4 bininci gol Liverpool'da Peter Crouch'tan, 5 bininci gol Benfica'da Luisao'dan, 6 bininci gol Borussia Dortmund'da Mario Götze'den, 7 bininci gol Paris Saint-Germain'de Angel Di Maria'dan geldi.

Baba-oğul kazananlar

Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük kupasını bugüne dek 3 kez baba ve oğulları kazandı.

İtalyan Cesare Maldini'nin Milan ile 1963'te bu mutluluğu yaşadığı kupada, oğlu Paolo Maldini aynı takımla 1989, 1990, 1994, 2003 ve 2007'de mutlu sona ulaştı.

Real Madrid'de forma giyen Manuel Sanchis Martinez 1966'da, oğlu Manuel Sanchis Hontiyuelo da 1998 ve 2000 yıllarında kupayı kazanmayı başardı.

Son olarak Carles Busquets, İspanya'nın Barcelona ekibi ile 1992 yılında kupayı kazandı, 2009, 2011 ve 2015'te yine Barcelona'da oynayan oğlu Sergio Busquets kupaya uzandı.

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

az-tv-izle-idman-tv-izle.jpg

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

bt-sport-mobile-hd.jpg

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2

Justin Tv

Netspor

Taraftarium24

Mac24 Tv

Periscope

Scope

Youtube

Videostream


Yorumlar