Anasayfa /  Foto Galeri

Gaddar yüzleşmelerin yaşandığı yeni bölümüyle ekrana kitledi

Ay Yapım’ın Cuma akşamları NOW ekranlarında yayınlanan dizisi ‘Gaddar’, dün akşam yayınlanan 5. bölümü ile seyircilere duygu ve aksiyon dolu saatler yaşattı. Ekber’in Yağmur’u baba evinin kapısına bırakmasıyla ailede tüm dengeler alt üst olurken Dağhan’ın Müdür’ün teklifine ne cevap vereceği merak konusu oldu. Finalde Enver’in Dağhan’ı Müdür’ün verdiği işi yerine getirirken çektirdiği video ile tehdit etmesi yeni bölümde yaşanacaklara dair heyecan yükseltti.

Gaddar yüzleşmelerin yaşandığı yeni bölümüyle ekrana kitledi - Sayfa 1

Gaddar yüzleşmelerin yaşandığı yeni bölümüyle ekrana kitledi

Ay Yapım’ın Cuma akşamları NOW ekranlarında yayınlanan dizisi ‘Gaddar’, dün akşam yayınlanan 5. bölümü ile seyircilere duygu ve aksiyon dolu saatler yaşattı. Ekber’in Yağmur’u baba evinin kapısına bırakmasıyla ailede tüm dengeler alt üst olurken Dağhan’ın Müdür’ün teklifine ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Gaddar yüzleşmelerin yaşandığı yeni bölümüyle ekrana kitledi - Sayfa 2

Finalde Enver’in Dağhan’ı Müdür’ün verdiği işi yerine getirirken çektirdiği video ile tehdit etmesi yeni bölümde yaşanacaklara dair heyecan yükseltti.

Gaddar yüzleşmelerin yaşandığı yeni bölümüyle ekrana kitledi - Sayfa 3

Gaddar’ dizisinin dün akşam NOW’da yayınlanan heyecan ve duygu dolu yeni bölümü seyircileri ekran başına topladı. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur SaylakAlper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ı başrollerinde buluşturan dizinin yeni bölümü sosyal medyada da çok konuşuldu. Büyük yüzleşmelerin ve hesaplaşmaların yaşandığı dizi tüm gece #Gaddar ve #Dağhan etiketleriyle sosyal medyada da gündemde yer aldı. 

Gaddar yüzleşmelerin yaşandığı yeni bölümüyle ekrana kitledi - Sayfa 4

Gaddar 5. Bölüm de neler oldu?

Dizinin yayınlanan 5. bölümünde Aydan, Enver’in kendisine Dağhan’a karşı işbirliği yapması için sunduğu açık çek teklifini sert bir şekilde reddetti. Dağhan babasını tehdit eden Japon’u babasından uzak durması konusunda uyardı ve borcunu kendisinin ödeyeceğini söyledi.