Anasayfa /  Foto Galeri

Friends ekibi 17 yıl sonra tekrar bir araya geldi! Hayat en çok onu yormuş,hayranları endişelendi!

1994 ile 2004 arasında tam 10 sezon boyunca ekranda kalan ünlü dizi friends'in oyuncuları, yıllar sonra bir araya geldi. Yıllardı sıkı dost olan friends ekibi çekimlerin yapıldığı stüdyoda buluşan oyuncular, zaman zaman duygularına hakim olamayıp gözyaşlarına boguldular.Hayranlarını en çok endişelendiren Matthew Perry yaşadıklarını anlattı..

Friends ekibi 17 yıl sonra tekrar bir araya geldi! Hayat en çok onu yormuş,hayranları endişelendi! - Sayfa 1

Friends ekibi 17 yıl sonra tekrar biraraya geldi!


İçlerinden biri ise zaman içinde geçirdiği değişimle hayranlarını hem şaşırttı hem de endişelendirdi. Görenlere "Geçip giden yıllar kadrodan en  çok onu etkilemiş" yorumlarına neden oldu.

Friends ekibi 17 yıl sonra tekrar bir araya geldi! Hayat en çok onu yormuş,hayranları endişelendi! - Sayfa 2

Sıkı dost oldular

Takvimler, 1994 yılını gösterirken yayın hayatına başladı ünlü Friends dizisi. Tam 2004 yılına kadar da ekran serüveni devam etti. Dizide rol alan Jennifer Aniston, Matthew Perry,

Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt BeBlanc, David Schwimmer bir anda yıldız haline geldi. Dizi bittikten sonra yolları ayrılsa da o dönemde kurulan dostlukları hiç bitmedi. Hatta Jennifer Aniston ile Courteney Cox'un arkadaşlıkları hala sıkı bir şekilde sürüyor.

Friends ekibi 17 yıl sonra tekrar bir araya geldi! Hayat en çok onu yormuş,hayranları endişelendi! - Sayfa 3

Hey gidi günler hey !


 Aradan geçen 17 yılın ardından Friends dizisinin kadrosu, 27 Mayıs'ta yayınlanacak olan özel bölüm için tekrar bir araya geldi. Çekimler geçtiğimiz nisan ayında yapıldı.

Friends dizisinin özel bölümünü için buluşan kadronun People dergisi için yaptığı çekim ise ekrana ve sosyal medyaya da yansıdı. O görüntüler de dizinin geçmiş yıllardaki hayranlarını, özellikle de belli bir yaşa gelmiş olanları gençlik yıllarına götürdü. 

Friends ekibi 17 yıl sonra tekrar bir araya geldi! Hayat en çok onu yormuş,hayranları endişelendi! - Sayfa 4

Gözyaşlarını tutamadılar... 


 Yayınlanan bu görüntülerde dizinin hayranlarını hem duygulandıran hem de endişelendiren anlar yaşandı.

Friends dizisinin oyuncularından Courteney Cox'un bir ara gözyaşlarını tutamadığı, Aniston'ın da duygulandığı görüldü. Fakat dizinin hayranlarını en çok endişelendiren kişi ise Matthew Perry oldu.