Anasayfa /  Spor

Fitnes fenomeni Vücut geliştirici Justyn Vicky, halterin altında alarak hayatını kaybetti!

Sosyal medyada fitnes fenomeni 33 yaşındaki Justyn Vicky, antrenman sırasında yaşadığı korkunç bir kaza sonucu hayatını kaybetti

Abone ol
Abone ol 22 Temmuz 2023 02:14

Fitnes fenomeni Vücut geliştirici Justyn Vicky, halterin altında alarak hayatını kaybetti!

Sosyal medyada fitnes fenomeni 33 yaşındaki Vicky aynı zamanda vücut geliştirme, beslenme uzmanı ve kişisel antrenör danışmanlığı yapmaktaydı.

210 KİLO AĞIRLIĞINDAKİ AĞIRLIĞI KALDIRMAYA ÇALIŞTI

Endenozya'da bulunan The Paradise Bali adlı spor salonunda 15 Temmuz günü meydana gelen olayda ,  kuvvet antrenmanı yaparken meydana geldi. Sosyal medyada fitnes fenomeni  Vicky, 210 kg squat-press yapmaya çalışırken, ağır halter çubuğu omuzlarında iken bacaklarını kaldırmaya çalıştı. Ancak bu esnada dengesini kaybetti ve arkasındaki gözcüsünün yardımına rağmen halterin altında kaldı.

HAYATİ SİNİRLERDE SIKIŞMA MEYDANA GELDİ

osyal medyada fitnes fenomeni  Vicky'in Çaresiz arkadaşları hemen yanına koşup genç adamı hastaneye kaldırsa da ensesine düşen halter nedeni ile boynu kırılan ve kalbine, ciğerlerine bağlanan hayati sinirlerde sıkışma meydana gelen Vicky, alındığı ameliyat sonrası hayatını kaybetti.

FİTNESS DÜNYASI ŞOKTA

Doktorlar, tüm çabalarına rağmen Vicky'i kaybettiklerini açıklarken, fitness dünyasında bu ani ölüm büyük bir şok etkisi yarattı. Ailesi, arkadaşları ve takipçileri, sosyal medyada binlerce taziye mesajı yayınladı.

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Olayın görüntüleri de sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, Vicky'nin halteri kaldırmakta zorluk çektiği ve bir anda ensesine çarparak başını korkunç bir açıyla öne doğru ittiği görülüyor.

Yorumlar