Anasayfa /  Medya /  Dizi

Fi dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? - Dizi izle

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisi 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı. İzleyici yeni sezon için sabırsızlanırken, kötü haber Serenay Sarıkaya'dan geldi. Fi dizisi için geri sayım başladı. Fi dizisi 2. sezonuyla herkesi Puhutv ekranlarına kilitleyecek. Can Manay ile Duru arasında yaşanacak olan aşkın temelleri atılıyor. Deniz bu kez Duru'yu Can Manay'ın elinden kurtarabilecek mi? Herkesin merakla beklediği Fi dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? Fi 2. sezon fragmanı izlemek için tıklayınız. İşte Puhutv Fi dizisi 2. sezon 1. bölüm fragmanı izle.

Abone ol
Abone ol 05 Ekim 2017 12:39

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisi 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı. İzleyici yeni sezon için sabırsızlanırken, kötü haber Serenay Sarıkaya'dan geldi. Fi dizisi için geri sayım başladı. Fi dizisi 2. sezonuyla herkesi Puhutv ekranlarına kilitleyecek. Can Manay ile Duru arasında yaşanacak olan aşkın temelleri atılıyor.  Deniz bu kez Duru'yu Can Manay'ın elinden kurtarabilecek mi? Herkesin merakla beklediği Fi dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? Fi 2. sezon fragmanı izlemek için tıklayınız. İşte Puhutv Fi dizisi 2. sezon 1. bölüm fragmanı izle.

Fi dizisi için geri sayım başladı. Fi dizisi 2. sezonuyla herkesi Puhutv ekranlarına kilitleyecek. Can Manay ile Duru arasında yaşanacak olan aşkın temelleri atılıyor.  Deniz bu kez Duru'yu Can Manay'ın elinden kurtarabilecek mi? Herkesin merakla beklediği Fi dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? Fi 2. sezon fragmanı izlemek için tıklayınız. İşte Puhutv Fi dizisi 2. sezon 1. bölüm fragmanı izle.



Fi dizisi 2. sezon 1. bölüm fragmanı izle







Fi 1. sezonda Can Manay'ın Duru'yu elde etmesiyle son bulmuştu. Soluksuz izlenen Fi dizisi 2. sezonuyla Puhutv'de ücretsiz olarak izlenecek. Puhutv internet üzerinden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Puhutv'de ücretsiz izlenen Fi dizisi için tek yapmanız gereken Puhutv uygulamasını isterseniz bilgisayarınıza isterseniz televizyonunuza indirmeniz yeterli olacaktır.



Fi’nin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusunu soran izleyiciler için müjde Ozan Güven’den geldi. Ozan Güven Instagram hesabından yeni sezonun eylül ayında başlayacağını açıkladı.







CAN MANAY İSTEDİĞİNİ ALDI





Deniz'in elinden Duru'yu alan Can Manay bu kez Duru'yu kaybetmemek ve ona gerçek olan aşkını ispat etmek için uğraşacak. Bu kez düşmanı Deniz olacak ve Deniz, Duru'yu tekrar elinden almak için mücadele içine girecek. 









Fi dizisi hakkında merak edilenler





Fi’nin yeni bölümünde ise son kozlar oynanacak. Can Manay, Duru’nun gerçek hislerini ortaya çıkarmanın derdindeyken ikili arasında gerçekleşen diyaloğu duyan Deniz, Duru’yu sorumlu tutuyor. İkilinin arası oldukça gerilirken evlilik hazırlığı içerisinde olan Deniz adeta beyninden vurulmuşa dönüyor. Son bölüme gelmenin heyecanıyla birlikte yeni bölümde Can’ın yeni hamlelerini göreceğiz.Dağılma aşamasına gelen Deniz ve Duru Can’ın oyunları karşısında neler yapacak tamamen kopacaklar mı Duru Can Manay’a teslim olacak mı merakla bekleniyor.









Fİ DİZİSİ KONUSU

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

 

Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır.

 

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

 

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir.

 

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir.

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisi 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı. İzleyici yeni sezon için sabırsızlanırken, kötü haber Serenay Sarıkaya'dan geldi.


Yorumlar
Çok Okunanlar