Anasayfa /  Güncel

FETÖ'den tutuklu kaleci Ömer Çatkıç'a tahliye

FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanıklardan Ömer Çatkıç'ın tahliyesine hükmedildi.

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2018 19:55

FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç, Uğur Boral, Ersin Güreler ve antrenör İsmail Şengül'ün, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15'er yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı. İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol ile tutuksuz sanıklar Uğur Boral, Bekir İrtegün, Ersin Güreler ve antrenör İsmail Şengül hazır bulundu.

Daha sonra söz verilen tutuklu sanık Ömer Çatkıç ise savunmasında, "20 yıl boyunca profesyonel futbol oynadım. Devlet üstün hizmet madalyasına layık görülmüşüm. Vatanımı milletimi seven biriyim. Şimdi örgüt üyeliğiyle yargılanıyorum. Bu olay yüzünden 22 kilo kaybettim. Asla terör örgütü üyesi değilim. Dini açıdan bir şeyler öğrenmek amacıyla takım arkadaşlarımın çağrısıyla bazı sohbetlerde bulundum" dedi.


Yorumlar