Anasayfa /  Foto Galeri

Fethullah Gülen öldü mü? Açıklama geldi

Fethullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. Bu iddia üzerine sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Peki FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? İşte detaylar...

Fethullah Gülen öldü mü? Açıklama geldi - Sayfa 1

15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde 251 vatandaşımızı şehit eden Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu. FETÖ'nün ABD'deki yayıncılarından olduğu bilinen Tughra Books ve Blue Dome Press'in Twitter hesaplarından FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddiası ortaya atıldı. Peki Fetullah Gülen öldü mü? İşte detaylar...

Fethullah Gülen öldü mü? Açıklama geldi - Sayfa 2

FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

15 Temmuz'da hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü öne sürüldü. Söz konusu iddia ilk olarak, örgütün ABD'nin New Jersey eyaletinden yayın yapan Tughra Books tarafından paylaşıldı.

Fethullah Gülen öldü mü? Açıklama geldi - Sayfa 3

Paylaşımda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü ve varisinin Cevdet Türkyolu olduğu duyuruldu.

Daha sonra Fetullah Gülen'in öldüğüne dair bir paylaşım da örgütün ABD'deki başka bir yayıncısı olarak bilinen Blue Dome Press adlı sayfadan yapıldı.

Fethullah Gülen öldü mü? Açıklama geldi - Sayfa 4

FETHULLAH GÜLEN ZEHİRLENDİ Mİ?
Söz konusu paylaşımda Gülen'in öldüğü ve FETÖ'yü Cevdet Türkyolu'nun temsil edeceği belirtilerek taziye mesajı paylaşıldı.