Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao, resmi imza atmak için İstanbul'a geldi!

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao, İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Rodrigo Becao, sağlık kontrolleri ve sözleşmeye resmi imza atmak için İstanbul'a geldi.

Abone ol
Abone ol 20 Temmuz 2023 00:34

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao, resmi imza atmak için İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao, İstanbul'a geldi. Brezilyalı stoperin sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, Rodrigo Becao'nun transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao) 'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Udinese Calcio ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul'a davet edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız" denilmişti.

Bahia altyapısında yetişen Rodrigo Becao daha sonra CSKA Moskova ve Udinese formaları giydi. 27 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

 

Yorumlar