Anasayfa /  Spor

Fenerbahçeli taraftarlardan Hande Sümertaş tepkisi!

Uzun yıllar Galatasaray'da Fatih Terim'in ekibinde yer alan ve şu an yayıncı kuruluşta görev yapan Hande Sümertaş, Twitter'da paylaşılan bir gönderi sonrası Fenerbahçeli taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2020 13:16

TRHaberler ÖZEL / Berkan Çay | Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in manevi kızım diye tabir ettiği ve şu anda yayıncı kuruluşla görev olan Hande Sümertaş'a tepkiler sosyal medyadan tepki yağmuru geldi.

Süper Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Denizlispor - Fenerbahçe maçı öncesi Denizlispor kulübünden 2006 yılında, 16 dakika uzatmanın oynandığı ve sonucunda Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırdığı maç ile ilgili bir paylaşım geldi.

Normal şartlarda maç görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması telif hakkı sebebiyle engellenmesine rağmen Denizlispor'un paylaşımı bir süre sosyal medyada kalmaya devam etti.

Ayrıca 2006'daki oynanan maçta yayıncı kuruluşun isminin Lig TV olması, fakat Denizlispor'un paylaşımındaki görüntülerde logunun beinsport logosu ile değiştirilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray'a uzun yıllar hizmet eden Hande Sümertaş'ın da yayıncı kuruluşta görev alması ve söz konusu paylaşımını bir süre engellenmemesi sonrası Fenerbahçeli taraftarlar çılgına döndü.

Sosyal medyada #GideceksinHandeSümertaş etiketi ile kampanya başlatan Fenerbahçe taraftarları, Hande Sümertaş'ı istifaya davet etti.

Yaşanan bu olay sonrası ne Hande Sümertaş'tan, ne de yayıncı kuruluştan herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Kaynak: trhaberler.com / Berkan Çay

Yorumlar