Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'den 3 yıllık imza ! Anlaşma sağlandı...

Fenerbahçe Beko ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan efsane koç Obradovic ile yeniden anlaşma sağlandı. Tecrübeli çalıştırıcı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak ve Obradovic yıllık 3 milyon euro para kazanacak.

Fenerbahçe'den 3 yıllık imza ! Anlaşma sağlandı... - Sayfa 1

Kariyerinde 9 Euroleague şampiyonluğu bulunan ve Avrupa'nın en iyi koçu olarak kabul edilen Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe'deki geleceği ilk kez tartışılmaya başlandı.

Fenerbahçe'den 3 yıllık imza ! Anlaşma sağlandı... - Sayfa 2

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, takımın kötü gidişatına rağmen 59 yaşındaki deneyimli koça olan desteklerini tereddütsüz sürdürüyor. Sarı-Lacivertli idareciler sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Sırp çalıştırıcı ile 2+1 yıllık bir anlaşma sağladı. Basketbol takımının yoğun maç programının ardından imza töreninin basın karşısında gerçekleştirileceği öğrenildi.

Fenerbahçe'den 3 yıllık imza ! Anlaşma sağlandı... - Sayfa 3

BEŞ YIL ÜST ÜSTE FİNAL-FOUR

Bir çok Avrupa takımının gözdesi olan Obradovic, yeni sözleşme ile birlikte yıllık 3 milyon euro garanti ücret alacak. Takımdan bazı isimlerin gönderilmesi ve yeni transferlerin yapılması da gündemde. Bu konuda çalışmalar başladı. 

Fenerbahçe'den 3 yıllık imza ! Anlaşma sağlandı... - Sayfa 4

Türkiye'ye 2013 yılında gelen Sırp başantrenör, Sarı sacivertli ekibin başında 4 lig şampiyonluğu, 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Türkiye Kupası kazandı. Kanarya'yı 5 yıl üst üste Final-Four'a taşıyarak Türk basketbolunda standartları değiştiren Obradovic, takımının başında 2017 yılında Euroleague şampiyonluğuna uzanmıştı.