Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Yeni teknik direktörünü duyurdular!

Dünya'yı etkisi altına alan koronavirüs futboluda durma noktasına getirirken süper lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktörlük arayışı devam etmekte. Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Yeni teknik direktörünü duyurdular! - Sayfa 1

Koronavirüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında lige verilen arada henüz teknik direktörünü açıklamayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Yeni teknik direktörünü duyurdular! - Sayfa 2

Ersun Yanal döneminin sona ermesinin ardından takımı en doğru kişiye emanet etmeyi düşünen sarı-lacivertli kurmaylar titiz bir operasyon yürütüyor.

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Yeni teknik direktörünü duyurdular! - Sayfa 3

BULUT VE AVCI ÖNE ÇIKMIŞTI 
Sarı lacivertliler için bu süreçte birçok isimi ortaya atılırken Erol Bulut ve Abdullah Avcı isimler ilk etapta ön plana çıkmıştı.

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Yeni teknik direktörünü duyurdular! - Sayfa 4

Erol Bulut geçtiğimiz günlerde "Fenerbahçe'nin gündeminde olmak tabii ki güzel bir duygu. Orada 4 yıl top oynadım, şampiyonluk yaşadım. Çok güzel günlerim geçti. Ancak burada önemli olan Fenerbahçe Yönetimi'nin düşüncesi. Sosyal medyada taraftar doğal olarak yakaladığımız gidişattan sonra bizi takımda görmek istiyor" şeklinde açıklama yapmıştı.