Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Yıldız isim veda ediyor

Fenerbahçe, ligin ilk yarısının son maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Bu karşılaşma ile birlikte Fenerbahçeli bir yıldız da takıma veda etti. İşte Rize'de yaşananlar ve o ayrılık...

Abone ol
Abone ol 30 Aralık 2019 11:36

Fenerbahçe, ligin ilk yarısının son maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Bu karşılaşma ile birlikte Fenerbahçeli bir yıldız da takıma veda etti. İşte Rize'de yaşananlar ve o ayrılık...

Sarı lacivertliler, rakiplerinin kazandığı haftada Rize'de mutlak galibiyet hedefindeydi. Maçı izlemek için tribündeki yerini alan Ali Koç ise durum 1-1 olunca mücadeleyi ayakta izledi.

Fenerbahçe'de maç sonu Semih Özsoy sert açıklamalar yaparken 'net penaltı' diye tanımladığı pozisyon 32. dakikada yaşandı. Isla'nın sağ kanattan ortasında Rizesporlu Abarhoun'la hava mücadelesine giren Muriqi, yerde kaldı.

Fenerbahçe'nin golcüsü bu pozisyonda rakibinin kendisini eliyle ittiği gerekçesiyle penaltı itirazında bulundu

'ALLAH'TAN HATAYI ÖRTTÜ' 

Semih Özsoy, "Hakemler ne kritere göre atanıyor? Nelere bakılıyor? Kazandık bakalım hakeme maç verilecek mi? Allah'tan Jailson'un o muhteşem golü birçok hatayı da örttü. O gol olmasaydı bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık." ifadeleriyle MHK'ye yüklendi.

Başkan Ali Koç da pozisyonda penaltı bekledi ve tepkisini dile getirdi. 

DENİZ ÇOBAN: PENALTIYDI 

33. dakikada Fenerbahçe hücumunda Muriç penaltı bekledi. Abarhoun kafa topu mücadelesinde Muriç’in omuzuna basarak yükselmişti. Fenerbahçe lehine penaltı verilmesi gereken bir pozisyondu.

AHMET ÇAKAR: VAR DAVETİ DE GELMEDİ 

Hakem Halil Umut Meler, oyun genelinde dört dörtlük maç yönetti ama öyle bir pozisyon var ki eğer Fenerbahçe puan kaybetseydi büyük problem olurdu. İlk yarıda Vedat Muriqi'e yapılan mutlak bir penaltı var. Arkadan omuzlarına basılarak açık bir şekilde yere düşürülüyor. Ama hakem çalmadı, VAR daveti de gelmedi

Sarı lacivertliler Rize'den Jailson'un 32 metreden attığı füze ile üç puanla dönerken ligin ilk yarısını 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 31 puanda kapattı.

FENERBAHÇE'DE İLK AYRILIK 

Öte yandan Fenerbahçe'de takımdaki ilk ayrılık da kesinleşti. Ersun Yanal'ın forma şansı vermediği Adil Rami için Fransa'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

ADİL RAMİ İLE YOLLAR AYRILIYOR 

L'Equipe Gazetesi, Adil Rami'nin Fenerbahçe'de yedeğin de yedeği pozisyonuna düştüğünü bu sebeple İstanbul macerasının erken sonuçlanacağını yazdı.

Rami bu sezon Fenerbahçe'de yalnızca 4 maçta forma giydi. Fiziksel olarak bir türlü toparlanamayan Fransız futbolcunun yerine arayışlar başladı. Sarı lacivertlilerde Zanka'nın da performansı eleştiriliyor. Fenerbahçe'de amaç bu bölge için en az bir takviye yapmak.

 

 

 

 

Yorumlar
Çok Okunanlar