Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe'de beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor!Önemli yıldız oyuncunun sözleşmesi sona erdiriliyor

Güncel Fenerbahçe transfer haberlerine göre, yaz transfer dönemi için aktif çalışmalar yürüten Fenerbahçe, önemli gelişmeler yaşamaktadır. Son olarak Macar stoper Attila Szalai'nin transferi konusunda Hoffenheim ile anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, bir yıldız oyuncusuyla daha yollarını ayırma kararı almıştır. Transfer çalışmalarının detayları şu şekildedir...

Abone ol
Abone ol 25 Temmuz 2023 12:12

Fenerbahçe, 2023/2024 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanırken, transfer çalışmalarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip, hızlı bir yaz transfer dönemi geçirerek Edin Dzeko ve Dusan Tadic gibi önemli isimlerle sözleşme imzaladı. Yapılan takviyelerin yanı sıra birçok oyuncuyla yollar da ayrıldı. Arda Güler ve Enner Valencia gibi önemli isimlerin ardından son olarak Attila Szalai de takımdan ayrılanlar arasına katıldı. Szalai, transfer görüşmeleri için Almanya'ya giderek Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.300.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe, bu transferin ardından kadrosunu güçlendirmeye devam ederek yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Yorumlar