Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de Arda Güler'den şok talep! Artık oynayabileceği...

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki başarılı genç yıldızı Arda Güler'den yönetimi şok eden bir istek geldi. Genç futbolcu futbolcu, oynayabileceği bir takıma gitmek için devre arasında takımdan ayrılmak istedi.

Fenerbahçe'de Arda Güler'den şok talep! Artık oynayabileceği... - Sayfa 1

Sarı-Lacivertli forma ile bu sezon yalnızca 4 maçta 31 dakika bulan genç yıldız, sahada yer aldığı dakikalarda takımına 2 gol ile katkı sağlarken, taraftalar ve futbol otoriteleri genç oyuncunun neden ilk 11'de forma şansı bulamadığı sorusunu sıklıkla sorsa da Jorge Jesus, Arda Güler'in fiziksel olarak henüz ilk 11'de forma giymeye hazır olmadığını düşünüyor.

Fenerbahçe'de Arda Güler'den şok talep! Artık oynayabileceği... - Sayfa 2

Fenerbahçe'nin en potansiyelli oyuncusu Arda Güler, sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulmakta zorlanıyor. Jorge Jesus, genç oyuncunun fizik ve oyun aklı olarak ilk 11'de olmaya hazır olmadığını belirterek genç oyuncuya kısıtlı süreler veriyor.

Fenerbahçe'de Arda Güler'den şok talep! Artık oynayabileceği... - Sayfa 3

Fenerbahçe taraftarların bir kısmı bu konuda Jorge Jesus'a hak verirken, bir kısım ise Arda Güler'in daha fazla forma giymesi gerektiğini savundu. Mynet'te yer alan habere göre; Arda Güler'in de bu nedenle ligin ikinci yarısında takımdan ayrılarak, forma giyebileceği bir takıma kiralık olarak gitmek istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Arda Güler'den şok talep! Artık oynayabileceği... - Sayfa 4

Yönetim, Arda Güler'den gelen bu talebi Jorge Jesus ile paylaşırken, Portekizli teknik adam ayrılığa karşı çıktı. Jorge Jesus, Arda Güler'in bu sene takımda kalmasını, şampiyonluk yaşamasını ve ekibinin belirlediği antrenman programına uymasını istiyor.