Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'de ilk 11'ler belli oldu!

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 24.haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak olan Fenerbahçe'de ilk 11'ler belli oldu!

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2018 18:30

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 24.haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak olan Fenerbahçe, sahaya şu 11 ile çıkacak:



FENERBAHÇE'DE İLK 11'LER





Carlos Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Giuliano Victor De Paula, Fernandao.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 24. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk ediyor. 4 Mart Pazar günü Ülke Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.



Fenerbahçe, ligde geride kalan 23 haftada 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 yenilgiyle 44 puan toplayarak averajla Beşiktaş'ın ardından 4. sırada yer alıyor. Son 3 lig maçını gol yemeden kazanan Teleset Mobilya Akhisarspor ise 30 puanla 11. basamakta bulunuyor.



Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek



Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasındaki lig maçını Arda Kardeşler yönetecek. Kerem Ersoy ve Hakan Yemişken’in yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek.



12. randevu



Fenerbahçe ile Akhisarspor, Süper Lig'de 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 11 maçta Fenerbahçe 6, Akhisarspor 4 galibiyet aldı, bir karşılaşma da berabere sonuçlandı. Fenerbahçenin 21 golüne, yeşil-siyahlılar 13 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Manisa'da yapılan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.



İstanbul'daki maçlar



Taraflar arasında İstanbul'da yapılan 5 lig maçında Fenerbahçe 3, Akhisarspor bir galibiyet aldı, bir müsabaka da berabere bitti.

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin 12 golüne, Akhisarspor 5 golle yanıt verdi. Geçen sezon İstanbul'daki karşılaşmayı Fenerbahçe 3-1 kazanmıştı.


Etiketler İlk 11 ler
Yorumlar