Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe ‘Ye Bomba Gibi Geliyorlar

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun görevden alınmasından sonra sarı lacivertlilerin başındaki teknik adam kim olacağı merak konusu. 

Abone ol
Abone ol 29 Ekim 2018 13:19

Sarı lacivertli yönetimin masasında birçok isim olurken eski teknik direktörlerden Zico'nun takımın efsane futbolcularından Alex de Souza ile birlikte takımın başına gelebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Phillip Cocu sonrasında takımın başına gelecek olan teknik adamla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. 

Taraftarın Ersun Yanal tezahüratları için önceki günlerde 'takımın başında düşünmüyorum' açıklaması yapan Ali Koç ve ekibinin taraftarların da memnuniyetle karşılamasını beklediği Zico-Alex formülü üzerinde durduğu belirtildi.

Sarı lacivertlileri Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Zico'nun takımın efsane oyuncusu Alex ile birlikte çalıştıracağı bir formülü devreye sokma fikrini de değerlendiren Ali Koç yönetiminin yönetim kurulu toplantısında yeni teknik adam konusundaki kesin kararını vermesi bekleniyor.

Derbide takımın başında kim olabilir?

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı derbi mücadelesinin Cuma günü olması sebebiyle teknik direktör sorununu kısa bir zaman içerisinde çözmek istiyor. Sarı lacivertliler bu zaman zarfında istediği neticeyi alamazsa Galatasaray derbisinde Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü David Badia ya da Şenol Çorlu'nun takımın başında çıkması bekleniyor.


Yorumlar