Anasayfa /  Spor /  Futbol

Fenerbahçe ve Galatasaray Simon Kjaer için birbiriyle yarışıyor!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Simon Kjaer, Sevilla'da gözden çıkarıldı. Galatasaray ünlü futbolcuya talip olurken Fenerbahçe de eski yıldızı için harekete geçti.

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2018 00:19

2018-2019 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala transferde de hareketlilik artıyor. Galatasaray'ın uzun bir süredir gözlem altında tuttuğu Simon Kjaer, Sevilla'da gözden çıkarıldı. İspanyol kulübünün kiralık olarak da göndermeye ılımlı baktığı futbolcunun transferi ile ilgili flaş gelişmeler yaşanmaya başladı.

FENER DE İŞİN İÇİNE GİRDİ

Sevilla'nın aldığı sürpriz karar sonrası Fenerbahçe de bir anda işin içini girdi... Stoper arayan Sarı-Lacivertliler, eski yıldızının transferi konusunda temaslara start verdi.

RESMİ GÖRÜŞME OLDU

Ancak ezeli rakiplerin Simon Kjaer transferinde çok ciddi bir rakibi var. İtalyan devi Milan da yıldız futbolcuya resmen talip oldu. Hatta dün Sevilla ile bir görüşme gerçekleşti.

KİRALAMAYA SICAK BAKIYORLAR

İspanyol kulübünün 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kjaer için 8 milyon Euro bonservis ücreti belirlediği öğrenildi. Sevilla'nın kiralama tekliflerine de olumlu yaklaşıyor.


Yorumlar