Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe Twente maçı geniş özeti ve golleri! Fenerbahçe gol oldu yağdı

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sarı-Lacivertliler, Play-Off Turu ilk maçında Twente ile karşılaştı. İsmail Kartal'ın ekibi, taraftarı önünde oynayacağı ilk maçta rövanş öncesinde avantajı kapmak istiyordu ve öyle de oldu ve maçı 5-1'lik galibiyetle noktaladı.

Fenerbahçe Twente maçı geniş özeti ve golleri! Fenerbahçe gol oldu yağdı - Sayfa 1

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Maribor eşleşmesinden 3-1 ve 3-0'lık skorlarla galip ayrılan ve Play-Off Turu'na yükselen Fenerbahçe'nin rakibi Twente olmuştu. Transferde büyük oynayan, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred ve Cengiz Ünder gibi yıldızları kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler'de tek hedef Konferans Ligi'nde gruplara kalmak. Süper Lig'de 2. hafta sonunda 2'de 2 yapan tek takım olan ve zirvede yer alan İsmail Kartal'ın ekibi, taraftarı önünde oynayacağı ilk maçta rövanş öncesinde avantajı kapmak istiyordu ve öyle de oldu ve maçı 5-1'lik galibiyetle noktaladı.

Fenerbahçe Twente maçı geniş özeti ve golleri! Fenerbahçe gol oldu yağdı - Sayfa 2

LIVAKOVİC'DEN MERHABA

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı ve transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a getirdiği Hırvat kaleci Dominik Livakovic, Twente maçı öncesi Ülker Stadı’nda taraftarı selamladı.

Fenerbahçe Twente maçı geniş özeti ve golleri! Fenerbahçe gol oldu yağdı - Sayfa 3

ALTAY'DAN VEDA 

İsmi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile anılan Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır, Twente maçı öncesi sahaya çıkarak, sarı-lacivertli taraftara veda etti. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçında sahasında oynayacağı Twente maçı öncesi başarılı file bekçisi Altay Bayındır taraftara veda etti.

Fenerbahçe Twente maçı geniş özeti ve golleri! Fenerbahçe gol oldu yağdı - Sayfa 4

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı. 

3' Maçın hemen başında ceza sahası yayına çok yakın bir bölgeden kullanılan serbest vuruşta Twente'de topun başına geçen Vlap, İrfan Can'ın soluna doğru yaptığı vuruşta topu auta yolladı.

11' Oosterwolde'nin Batshuayi'ye gönderdiği derin top Twente savunmasında kaldı.

20' GOL! Twente, Fenerbahçe yarı alanına hızlı geldi. Ugalde'nin ceza sahası içinden yaptığı vuruş direkten dönüp tekrar önünde kaldı ve topu boş ağlara yolladı. Şimdi skor 0-1