Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan galibiyet sonrası değerlendirmeler

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Antalyaspor galibiyet sonrası değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal; Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski’nin golleriyle Bitexen Antalyaspor’u 3-2 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan galibiyet sonrası değerlendirmeler - Sayfa 1

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Antalyaspor galibiyet sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal; Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski’nin golleriyle Bitexen Antalyaspor’u 3-2 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan galibiyet sonrası değerlendirmeler - Sayfa 2

Karşılaşmayı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Maça iyi hazırlanmıştık. Sakatlıktan çıkan Ferdi biraz tedirgin başladı, bir de oyunun başında hiç anlayamadığımız şekilde daha 1-2. dakikada Cengiz’in sakatlanması…

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan galibiyet sonrası değerlendirmeler - Sayfa 3

yani takım bir türlü oyuna giremedi, istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Bununla beraber rakip de bize ön alanda press yaptı ve gol buldular. Tabii ki maçı bırakmadık. 45+2. dakikada attığımız golle de devreye beraberlik yakalayarak girmiş olduk. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan galibiyet sonrası değerlendirmeler - Sayfa 4

İkinci yarı konuşarak yani kendimiz gibi nasıl oynamalıyız, ne yapmamız gerekiyor diye oyuncularımızla yaptığımız toplantılar neticesinde ikinci yarı güzel bir oyun çıktı. Daha sakin, daha ne yaptığını bilen bir Fenerbahçe olarak ikinci yarı iyi başladık.