Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı sonrası ortalık fena karıştı! Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel…

Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Fenerbahçe, zirve yarışında 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç sonu Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile tribündeki bir kişi arasında tartışma çıktı. Belözoğlu maç sonu toplantısında 'Bana sataşma' oldu diyerek olayı açıkladı. İşte yaşananlar...

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı sonrası ortalık fena karıştı! Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel… - Sayfa 1

Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Fenerbahçe, zirve yarışında 3 puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe, aldığı bu galibiyetle puanını 72'ye yükselterek lider Beşiktaş'la arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı sonrası ortalık fena karıştı! Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel… - Sayfa 2

GERGİNLİK ÇIKTI 
Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu ve antrenör Volkan Demirel, Kasımpaşa galibiyetinin ardından tribündeki bir kişiyle gerginlik yaşadı.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı sonrası ortalık fena karıştı! Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel… - Sayfa 3

KASIMPAŞA ANALİZ GÖREVLİSİYLE TARTIŞTI 
Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Kasımpaşa’nın teknik ekibinde analiz görevlisi yer alan bir kişiyle diyaloğa girdi.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı sonrası ortalık fena karıştı! Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel… - Sayfa 4

'KES SESİNİ' 
Emre Belözoğlu, tribündeki kişiye “Kes sesini. Ben futbolcu değilim. Kime sataşıyorsun sen?” şeklinde bağırdı. Fenerbahçe teknik ekibi Emre Belözoğlu’nu güçlükle sakinleştirirken, bu kez devreye Volkan Demirel girdi.