Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe, Galatasaray'la oynanan Süper Kupa maçından çekildi!

Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2024 21:29

Fenerbahçe, Galatasaray'la oynanan Süper Kupa maçından çekildi!

Trendyol Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray ile 2022-2023 sezonunda Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe; Süper Kupa finalinde bu akşam Şanlıurfa'da karşı karşıya geldi.

 2023 Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, mücadelenin 3. dakikasında sahadan çekildi.

2022-2023 sezonunun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı ilk olarak 29 Aralık 2023'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktı.

Ancak daha sonra iptal edilen kupanın yeni tarihini Türkiye Futbol Federasyonu 7 Nisan olarak belirlemişti.

İki ezeli rakip hakem Volkan Bayarslan yönettiği Bayarslan'ın yardımcılıklarını da Serkan Ok ve Serkan Olguncan yaptığı maçta Şanlıurfa’da karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde 11 Nisan'da Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda yapacağı maç dolayısıyla müsabakanın ertelenmemesi sebebiyle Galatasaray karşısına, 19 yaş altı takımıyla çıktı.

 Fenerbahçe, Galatasaray'la oynanan Süper Kupa maçından çekildi.

Yorumlar