Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe Galatasaray maçı geniş özeti

Süper Lig'in 18. hafta maçında ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen ve 43 puanda olan iki devin kapışmasında kazanan çıkmadı.

Fenerbahçe Galatasaray maçı geniş özeti - Sayfa 1

Süper Lig'in 18. haftası dev bir maça ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırladı. 43'er puanla zirve mücadelesini sürdüren iki ekip de galibiyet peşindeydi. Fenerbahçe seyircisinin önünde 3 puanı alarak zirve yarışında avantaj sağlamak istiyordu. Galatasaray ise deplasmanda alınacak 3 puan ile ezeli rakibini şampiyonluk yarışında geçme hedefindeydi. Kazanan zorlu yarışta rakibine göre avantaj sağlayacaktı ancak dev mücadeleden galip çıkmadı.

Fenerbahçe Galatasaray maçı geniş özeti - Sayfa 2

Başladığı gibi bitti!

Yüksek faul sayılarıyla oynanan, gerilimin tavan yaptığı Kadıköy'deki derbide iki takım da temkinli oynadı. Mücadeleden gol sesi çıkmazken karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Böylece iki ekip de aldığı 1'er puanla, puanını 44'e yükseltti. Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabette gözler cuma günü Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçına çevrildi.

Fenerbahçe Galatasaray maçı geniş özeti - Sayfa 3

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler ilk düdüğü çaldı, dev derbi başladı.

15' Karşılaşmada faul düdüklerini sıkça duyuyoruz.

Fenerbahçe Galatasaray maçı geniş özeti - Sayfa 4

27' Kerem ortaladı, Abdülkerim kafayla yay üzerine indirdi, Kerem Demirbay gelişine vurdu, farkla auta çıkıyor top.

29' Tadic'in ortasını Barış Alper uzaklaştırdı, bu kez Crespo ceza alanı dışından gelişine şansını denedi ama isabetsiz.

34' Szymanski sol kanattan korneri kullandı, ön direkte Oosterwolde kafayı vurdu fakat aut.