Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe - Galatasaray 2021 derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Galatasaray 2021 derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'de 24. haftanın en kritik maçı Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak. Lig lideri Fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Derbide ise gözler Fenerbahçe'nin yeni transfer Mesut Özil'de olacak. Mesut Özil, Fenerbahçe formasıyla ilk Galatasaray derbisine çıkacak. Peki Fenerbahçe - Galatasaray 2021 derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2021 14:27

Fenerbahçe - Galatasaray 2021 derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig’in lideri Fenerbahçe , 24. haftada sahasında Galatasaray 'ı konuk edecek. Fenerbahçe, ezeli rakibini yenerek liderliğini sürdürmek isterken, Fatih Terim'in öğrencileri ise zorlu deplasmandan 3 puanla dönmenin planlarını yapıyor.

Fenerbahçe'nin hocası Erol Bulut'un en büyük kozlarından biri ise yeni transfer Mesut Özil olabilir. Erol Bulut'un şans vermesi halinde Mesut Özil, sonradan da oyuna girse Fenerbahçe formasıyla ilk kez derbiye çıkacak.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak mücadele, 6 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Bu zorlu 90 dakika beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberimizde olacak.

Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Gustavo, Valencia, Sosa (Mert Hakan), Thiam, Samatta

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Feghouli, Arda, Emre Kılınç, Mostafa Mohamed

Yorumlar