Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı bitirdi! Bugün 22'de İstanbul'da...

Fenerbahçe Brezilyalı orta saha Jailson ile anlaştı! Jailson Marques kimdir, kaç yaşında?

Abone ol
Abone ol 30 Ağustos 2018 01:15

Brezilya'da yayınlanan UOL'de yer alan haberde Gremio'nun Jailson'u Fenerbahçe'ye sattığı belirtilirken Jailson'a İstanbul'a gidip sağlık kontrolünden geçmesi için izin verildiği belirtildi. 22 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu bugün 22'de İstanbul'a gelecek.

Brezilya basını, Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki Jailson'un transferi için Gremio'yla anlaştığını yazdı. Orta saha arayışındaki Fenerbahçe'nin Jailson için yaptığı teklif Gremio tarafından kabul edildi.

Habere göre Fenerbahçe Jailson'la 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Gremio Futbol Direktörü Andre Zanotta, UOL'e yaptığı açıklamada "Fenrebahçe ile anlaşmaya vardık, Jailson Türkiye'ye gidecek" dedi.

Globo Esporte gazetesi ise Fenerbahçe'nin Brezilya ekibine 5 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Jailson 2014 yılından bu yana Gremio'da görev yapıyor.

Brezilyalı futbolcu Haziran ayında Santos'a transfer olacakken anlaşma iptal edilmişti. Gremio'da ağırlıklı olarak önlibero olarak görev alan Jailson, zaman zaman orta sahanın merkezinde de forma giydi.

Jailson, Gremio forması altında çıktığı 76 maçta 3 gol atıp 1 de asist yaptı. (fotomaç)

.


Yorumlar