Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe gol oldu yağdı! Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Ülker Stadyum'unda hakem Cihan Aydın'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmada ev sahibi Fenerbahçe adeta maça golle başladı. Fenerbahçe Çaykur Rizespor kaşısında gol oldu yağdı! İşte Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Fenerbahçe gol oldu yağdı! Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

 Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Ülker Stadyum'unda hakem Cihan Aydın'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmada ev sahibi Fenerbahçe adeta maça golle başladı. Fenerbahçe Çaykur Rizespor kaşısında gol oldu yağdı! 

Fenerbahçe gol oldu yağdı! Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

Szymanski, Alex'i yakaladı


Sarı-lacivertlilerin formda ismi Sebastian Szymanski, sol kanatta Dusan Tadic'in ortasında harika bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda Polonyalı yıldızın son 7 maçtaki 5. golü oldu ve Alex'ten bu yana bu sayıya ulaşan en hızlı isim oldu.

Fenerbahçe gol oldu yağdı! Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

Gol sonrası iştahı artan Fenerbahçe, tempoyu artırarak üst üste ataklarla Rizespor kalesini zorlarken, 41. dakikada Edin Dzeko'nun golü de VAR kontrolü sonrası iptal oldu.

Fenerbahçe gol oldu yağdı! Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünüğüyle sona ererken, ikinci yarıya Karadeniz ekibinin hocası İlhan Palut 2 değişiklikle başladı.