Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Feci Kaza Yaşandı! Araç Hurdaya Döndü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde limon yüklü kamyon ile aracın çarpışması neticesinde 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Abone ol
Abone ol 04 Kasım 2018 12:31

Kaza Muğla- Fethiye Karayolu Osman Kaya Bulvarı Karagedik kavşağında yaşandı. Ümit E. (33) yönetimindeki 32 AD 291 plakalı limon yüklü kamyon, Mustafa Kılıçarslan (54) idaresindeki 48 GZ 191 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle refüjde bulunan aydınlatma direğini yerinden söken araçlar 25 metre sonra durabildi.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermesi sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri araçta sıkışan Kılıçarslan ve kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yaşamını yitirdi. 

Kaza sebebiyle devrilen kamyonun sürücüsü Ümit E'de Fethiye Devlet Hastanesindeki tedavisinden sonra polis ekiplerin tarafından gözaltına alındı.

Araçta sıkışan iki kişinin cesedi yarım saatlik çalışmadan sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri tarafında araçtan çıkarıldı. Cesetler Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyonun kasasında buluna limonların kazada yola saçılması sebebiyle karayolu bir süre trafiğe kapandı. Karayolu ekipleri yolu temizlemesi ve araçların kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı.  


Yorumlar
Çok Okunanlar