Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Fatih Terim 3 yıldızın biletini kesti: 3 yeni isim gelecek!

Yaz transfer dönemini UEFA FFP yüzünden durgun geçiren Galatasaray, ocak ayında bu durumu telafi ederek takımın eksiklerin tamamlamak istiyor.

Abone ol
Abone ol 25 Ekim 2018 20:14

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim takımda 3 yıldızın biletini keserken giden oyuncuların yerine 3 futbolcu gelecek.

Ocak ayında yapılacak bu transfer harekatına bütçe yaratmak için üç isimle yolların ayrılması planlanırken transfer edilmek istenen oyuncular listesinin başında da üç yıldız futbolcunun olduğu gelen bilgiler arasında.

Sofiane Feghouli

G.Saray'ın en yüksek maaş alan oyuncusu konumundaki Feghouli, vurdum duymaz tavırları ile Fatih Terim'in gözünden düşeli uzun zaman alıyor. Son haftalarda forma bulmasının en büyük nedeni olarak oyuncunun satışı için parlatılmak istenmesi gösteriliyor.Feghouli, Galatasaray forması ile bu sezon 8 maça çıkarken gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Younes Belhanda

Fatih Terim, her ne kadar Belhanda'dan memnun olduğunu söylese de oyuncunun vurdum duymaz ve disiplinsiz tavırları bardağı taşırmış konumda. Taraftar ile de bağı kopan Belhanda'dın Körfez ülkelerine satılmasına kesin gözü ile bakılıyor.Belhanda, sarı kırmızılı forma altında bu sezon 10 maça çıkarken 3 asist katkısında bulundu.

Maicon

Brezilyalı stoper, G.Saray'da bir türlü istenilen form düzeyine ulaşılabilmiş değil. Belhanda ve Feghouli'nin aksine takım ile bağı daha kuvvetli olsa da hala transfer piyasında değer bulabiliyorken Körfez ülkelerine satılması bekleniyor.


Yorumlar