Anasayfa /  Politika /  Chp

Fatih Altaylı'dan Canan Kaftancıoğlu’nun kurultay açıklamasına tepki: Hayal kırıklığı!

Fatih Altaylı yazdığı köşe yazısında Yargıtay’ın siyasi parti üyeliğini düşürdüğü ancak CHP’nin İstanbul örgütlenmesinde hâlâ çalışmalarına devam eden Canan Kaftancıoğlu’nun kurultay açıklamasına tepki geldi.

Abone ol
Abone ol 29 Haziran 2023 18:05

Gazeteci Fatih Altaylı, Canan Kaftancıoğlu’nun “Kurultay sürecini kamuoyunda tartışmadan yürütmek en ideali olur” şeklindeki açıklamalarının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Gazeteci Fatih Altaylı yazıdığı yazıda Canan Kaftancıoğlu’na tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Bu çok açık biçimde CHP’nin mevcut ya da olası seçmenine ‘Siz sadece müşterisiniz. Biz ne üretirsek onu satın almak zorundasınız’ demektir” diyen Altaylı, “Seçmeni yok sayan, seçmeni umursamayan, seçmeni önüne ne konursa yemek zorunda olan bir kitle olarak görmektir CHP’nin en büyük hatası” diye yazdı.

Altaylı, “Hayal kırıklığı yaratan ise partideki en demokrat kişi zannettiğim Canan Kaftancıoğlu’nun içinde de bir Deniz Baykal, bir Kemal Kılıçdaroğlu ruhu, kim bilir belki de ‘darbe sonrası CHP’si genetiği’ barındırıyor olmasıdır. CHP için kendisine oy verenlerin fikirlerinin, arzularının, taleplerinin değeri olmadığını artık Canan Kaftancıoğlu bile söylemeye başladı, partiyi eleştiriye kapattı ise durum vahimdir” diye yazdı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

 

Yorumlar