Anasayfa /  Foto Galeri

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin galasındaki tarzıyla dikkat çekti

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrollerini paylaştığı 'Bergen' filminin galası dün akşam Sarıyer'deki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi. Saçıyla, makyajıyla, giydiği ütüsüz yeşil takım elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu tartışma yarattı!

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin galasındaki tarzıyla dikkat çekti - Sayfa 1

Bergen filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, gala tarzıyla dikkat çekti.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin galasındaki tarzıyla dikkat çekti - Sayfa 2

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın paylaştığı Bergen filmi, 4 Mart'ta vizyona giriyor. Bergen filminin galası dün akşam Sarıyer'deki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin galasındaki tarzıyla dikkat çekti - Sayfa 3

Sanat, spor ve iş dünyasından birçok ismin konuk olduğu galada basın mensuplarına açıklamada bulunan filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, "Ben çok heyecanlıyım, dört gözle bekliyorum.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin galasındaki tarzıyla dikkat çekti - Sayfa 4

Bizler bu filimi canla başla yaptık. Filimi izleyenlerin neler düşüneceğini çok merak ediyorum. İlk başta duyunca Bergen'in hayatı, bizim tanıdığımız acıların kadını, arabeskin kraliçesi sadece o kalıpların olmadığını göstermek istedik.