Anasayfa /  Foto Galeri

Fahriye Evcen’in yeğeni ile benzerliği dikkat çekti! Beğeni yağdı

Son dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında hiç kuşkusuz Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ilk sıralarda yer alıyor. Magazin dünyasında Mutlu evlilikleri parmakla gösterilmeye devam ederken Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan çiftlerimizin arasından yer alan güzel oyuncu Fahriye Evcen'den yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi yeğeni Rüya Seçgin ile bir fotoğraf paylaştı. Benzerliği dikkat çekti.

Fahriye Evcen’in yeğeni ile benzerliği dikkat çekti! Beğeni yağdı - Sayfa 1

Fahriye Evcen, yeğeni Rüya Seçgin ile çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı. Evcen ve yeğeni Rüya'nın benzerlikleri ise takipçilerini şaşırttı.

Fahriye Evcen’in yeğeni ile benzerliği dikkat çekti! Beğeni yağdı - Sayfa 2

on zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken ve magazin gündeminde konuşulan Fahriye Evcen, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. 

Fahriye Evcen’in yeğeni ile benzerliği dikkat çekti! Beğeni yağdı - Sayfa 3

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabı Instagram'da yeğeni Rüya Seçgin ile çekilen fotoğraflarını 'Teyze ve yeğen' notuyla paylaştı.

Fahriye Evcen’in yeğeni ile benzerliği dikkat çekti! Beğeni yağdı - Sayfa 4

Dakikalar içerisinde büyük beğeni toplayan fotoğrafa çok sayıda yorum yapıldı. Fahriye Evcen'in yeğeni ile paylaştığı fotoğrafta ikili birbiriyle olan benzerliği takipçelerinin dikkatinden kaçmadı.