Anasayfa /  Foto Galeri

Fabrikadaki koronavirüs cihazı kullananları şok etti !

Denizli'de bir tekstil firması çalışanlarının, ürünlerin son renk kontrollerinin yapıldığı ışık kontrol kabininde tesadüfen fark ettikleri durum herkesi şaşırttı.

Fabrikadaki koronavirüs cihazı kullananları şok etti ! - Sayfa 1

Koronavirüs hastalığını atlatan kişilerin ultraviyole ışığın altına ellerini koyduklarında tırnaklarında beyazlık oluşurken, hastalığın bulaşmadığı kişilerde herhangi bir fark oluşmadı.

Fabrikadaki koronavirüs cihazı kullananları şok etti ! - Sayfa 2

Tekstil firmasında ürünlerin son renk kontrollerinin yapıldığı kabinde çalışan işçiler, koronabirüs hastalığı atlatan bir çalışanın cihaz başında çalışırken tırnak diplerinde beyazlık oluştuğunu fark etti.

Fabrikadaki koronavirüs cihazı kullananları şok etti ! - Sayfa 3

Koronavirüs hastalığının bulaşmadığı kişiler ile karşılaştırıldığında ise ortaya çıkan fark görenleri şaşırttı. Birçok çalışanın ultraviyole ışığının altında deneme yapması üzerine koronavirüs atlatanlar ile hastalığın bulaşmadığı kişiler ultraviyole ışığının altına ellerini koyarak, karşılaştırdı.

Fabrikadaki koronavirüs cihazı kullananları şok etti ! - Sayfa 4

Koronavirüs hastalığını atlatan kişilerin tırnaklarında beyazlık oluştuğu ortaya çıktı. Çalışanların durumu İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Çerçi’ye aktarması üzerine firmada çalışan birçok kişi üzerinde denemeler yapıldığı öğrenildi.