Anasayfa /  Medya

Exxen nasıl izlenir? Exxen üyelik ücreti ne kadar?

Bu akşam Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşikta, deplasmanda Borussia Dortmund'un konuğu oluyor. Karşılaşma dijital içerik platformu Exxen'den yayınlanacak. Maçı kaçırmak istemeyenler sıklıkla "Exxen nasıl izlenir? Exxen ücreti (fiyatı) ne kadar, üye nasıl olunur?" sorusunu yöneltiyor.

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2021 12:41

Şampiyonlar Ligi başladı yarın ise Avrupa Ligi grup maçları başlıyor. Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray zorlu mücadelelere çıkacaklar. Bu karşılaşmalar Exxen'den canlı yayınlanacak. Milyonlarca Türk futbolsever maçları izlemek isterken bir yandan da "Exxen nasıl izlenir? Exxen ücreti (fiyatı) ne kadar, üye nasıl olunur?" sorularına cevap arıyor.

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR? 
Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresine girip açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak üye olabilirsiniz.

EXXEN AYLIK ÜCRETİ NE KADAR? 
Exxen üyelik ücreti ile ilgili çeşitli paketler bulunuyor. Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içeriklerin aylık ücreti 9.90 TL iken reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 TL ücreti bulunuyor. Spor paketi ise aylık 24.90 TL şeklinde fiyatlanıyor. Toplamda kullanıcılar 34.80 ödüyor.

NASIL İZLENİR? 
Exxen'e üye olduktan sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

Yorumlar