Anasayfa /  Foto Galeri

Evine haciz gelen Defne Samyeli isyan etti!

Oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu.

Evine haciz gelen Defne Samyeli isyan etti! - Sayfa 1

Hürriyet’in haberine göre; İş insanı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla oyuncu ve sunucu Samyeli’ni icraya verip haciz işlemleri başlattı. Araz’ın borcuna karşılık eşyaların bir kısmı haczedilen Samyeli, sessizliğini bozdu.

Evine haciz gelen Defne Samyeli isyan etti! - Sayfa 2

Ev sahibinin tadilat sözünü yerine getirmediğini iddia eden Defne Samyeli, “8 yıldır oturduğumuz Pasifik Konakları’ndaki ev, altyapı olarak çok sıkıntılı bir zeminde. Devamlı su basan bir bölgede, evin yapısında da ciddi izolasyon problemi var. Zaman içinde evle ilgili problemlerin çözüleceğine dair ev sahibinin sözlerine güvendim.

Evine haciz gelen Defne Samyeli isyan etti! - Sayfa 3

Zira sitede başka evleri de var ve onların alt katını kırdırıp yeni baştan yaptırdı. Geçen yıl bir telefon konuşmasında son derece çirkin bir üslupla ‘İstediğim evimi yaptırırım istediğimi yaptırmam, seni de basında rezil ederim” deyip de işi mahkemeye taşıyınca ben de adalet sistemi karar versin istedim" dedi.

Evine haciz gelen Defne Samyeli isyan etti! - Sayfa 4

Araz’ın bölgede artan ev kiralarını lehine kullanmak istediği için böyle davrandığını öne süren Samyeli, “Evlerin fotoğraflarını basına dağıtıp reklamını yaptılar. Çok sevdiğim komşularım da bu durumdan rahatsız" dedi.