Anasayfa /  Magazin

Esra Erol'un eski halini görenler inanamadı!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol'un oyunculuk kariyerinin başındaki hali gündem oldu. Ünlü oyuncu ve sunucunun eski hali estetik güzeli yorumları aldı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 07 Temmuz 2022 15:13

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol da programının sunucusu 40 yaşındaki oyuncu ve sunucu Esra Erol estetiksiz eski hali ile gündeme geldi. Polis olan babanın 5 kız çocuğundan ortancası olan Esra Erol'u gerek evlilik programlarında gerekse kayıpların bulunduğu, küslerin barıştırıldığı programlarından tanıyoruz. Ünlü mafya adamı Kürt İdris'in oğlu Ali Özbir ile evli olan ünlü sunucunun Ömer Erol ve İdris Ali adında iki oğlu var. 

İlk olarak ATV'de evilik programı sunuculuğu yapan sunucu evlilik programlarının kaldırılması ile farklı bir konseptle ekranlara geri döndü. Erol şimdilerde ise eski hali ile gündem oldu.  Uzun yıllardır ekranda olan hatta bir dönem oyunculuk yaptığı bilinen Erol, değişimiyle herkesi şaşırtmayı başardı. Esra Erol'un eski ve yeni halini gören, kıyaslayan hayranları ise yüzündeki işlemlere dikkati çekti.

Sunuculuğu ile herkesin beğenisini kazanan Esra Erol, uzun yıllardır ekranlarda olmasının yanı sıra birçok farklı projede yer aldı. Bazı vatandaşlar yaşadıkları değişimden sonra Esra Erol'u hatırlamıyor olabilir. Ancak başarılı sunucu, bir dönem Kanal 7'nin bazı dizilerinde oyunculuk bile yaptı. İlk televizyon macerası olan 2004 yılında yayınlanmaya başlayan Kalp Gözü'ndeki görüntüleri sevenlerini şaşırtırken, Esra Erol hakkında ortaya atılan estetik iddiaları bir kez daha güçlendi. 

İşte ünlü sunucunun esttiksiz eski hali...

Etiketler esra erol estetik
Yorumlar