Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölümde neler oluyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanında ihanet eden köstebek kim bulunuyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Salı akşamlarının rekortmen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da CIA tarafından büyük tuzağa düşürülen Hızır ve Davut, onlara ihanet edeni bulmak için harekete geçiyor.

Abone ol
Abone ol 28 Şubat 2017 12:27

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır, Handan ve Suzinin vurulmasının ardından kendisine yapılan ihaneti ortaya çıkarmak için yaptığı girişimlerin ardından CIA'in kendi mekanında hatta evinde bile dinleme cihazı koydurttuğunu öğrenince deliye döner. İşin arkasından Ayşen'in çıkması oldukça şaşırtıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ayşen'in infazını ise kocası Civciv gerçekleştiriyor.

İçlerindeki haini aramaya koyulan Hızır, işin arkasından Ayşen'in çıkması ile büyük bir çöküntü yaşar. Ama yapılacak olan bellidir. Hızır, Ayşen'in ölümü için çoktan kararını vermiştir. Esas zor olan kısım Ayşen'in kocası Civciv tarafından öldürülecek olmasıdır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz duygu dolu anları gerilim dozu yüksek sahneleri ile yarın akşam ATV ekranında...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 58. BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR...

Suzi için kurulan tuzağın kurbanı Handan olmuştur. İlyas her ne kadar evdeki kadınları koruyabilmek adına büyük gayret sarf etmiş olsa da planlanan eylemin büyüklüğü karşısında çaresiz kalır. CIA ile hareket eden İstihbarat içindeki unsurlar her yere sızmışlardır ve bu düşmanlarla başa çıkmak kolay olmayacaktır. Çıkan çatışmanın izlerinden bu hainlerle ilgili fikir sahibi olan Davut ile Nevzat operasyon için düğmeye basarlar. 

Suzi ve Ünal yapılan eylemler üzerine düşündüklerinde onlardan bir adım önde olan düşmanlara, yakın çevreden birilerinin muhbirlik yaptığını sezerler. İçlerinde Davut'un eviyle birlikte Çakırbeyli ailesinin de dinlenmesini sağlayan bir hain vardır. Hızır yaşanan felaketlerin sorumlusunun kim olduğunu öğrendiğinde yıkılır. 

Bu aldatılmışlıkla nasıl yaşayacağını bilemez. Tüm sevdiklerini birer birer kaybeden Alparslan'ın artık plan yapacak gücü kalmaz. Bastırdığı duygular şiddete dönüşür. Ondan hiç beklenmeyecek fevri çıkışları ileride başlarına gelebilecek belaların nedeni olacaktır. Ceylan'a ablasıyla ilgili kötü haberi verme görevi yine Meryem'e düşer. 

Kızı Esra'nın hayatından endişe eden Nadide ise İlyas'ı bir seçim yapmaya zorlayacaktır. Yaşananlardan kendini sorumlu tutan İlyas hayati bir kararın eşiğindedir.


Yorumlar