Anasayfa /  Foto Galeri

Eski sevgilisiyle görüntülenen İrem Derici'den şaşırtan açıklama

Ünlü şarkıcı İrem Derici yaptığı her açıklama ve paylaşım ile magazin gündemine damga vurmayı başarıyor. Instagram'da 7,4 milyon takipçiye sahip olan İrem Derici, yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Eski sevgilisiyle görüntülenen İrem Derici'den şaşırtan açıklama - Sayfa 1

 İddialı açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen İrem Derici konser fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara düştüğü notlarla da dikkat çekiyor. Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam eski sevgilisi Genco ile görüntülendi. Derici, "Baktım manita olamıyoruz, o zaman iş yapalım dedik. Her işim gibi bu da ters oldu" şeklinde konuştu.

Eski sevgilisiyle görüntülenen İrem Derici'den şaşırtan açıklama - Sayfa 2

KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ 
Geceye bir dönem aşk yaşadığı Genco ile katılan İrem Derici, derin göğüs dekolteli siyah elbisesiyle dikkat çekti. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, bomba açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Eski sevgilisiyle görüntülenen İrem Derici'den şaşırtan açıklama - Sayfa 3

ESKİ SEVGİLİSİYLE TÖRENDE 
Derici eski sevgilisi Genco ile ilgili olarak “Geçmişte beraberliğimiz olmuştu ama şu an iş yapıyoruz. İyi anlaşıyoruz baktım manita olamıyoruz iş yapalım dedik" diye konuştu.

Eski sevgilisiyle görüntülenen İrem Derici'den şaşırtan açıklama - Sayfa 4

Şarkıcı, sözlerine; "Her işim gibi bu da ters oldu. Bu salondaki hiçbir kadını benimle aynı kefeye koyamazsınız. Mental olarak konuşuyorum" şeklinde devam ederek atıfta bulundu.