Anasayfa /  Foto Galeri

Eşi tarafından öldürülen anne, ölmeden önce kendisinin ve kızının mezarını kazdı

Brezilya'nın Pompeia şehrinde geçtiğimiz kasım ayında ortadan kaybolan 34 yaşındaki Cristiane Arena ve dokuz yaşındaki kızı evlerinin arka bahçesinde gömülü halde bulundu. Cinayete kurban giden anne ve kızın kendi mezarlarını katil koca tarafından zorla kazdırıldığı ortaya çıktı.

Eşi tarafından öldürülen anne, ölmeden önce kendisinin ve kızının mezarını kazdı - Sayfa 1

Anne ve kız kaybolduktan sonra Cristiane Arena'nın eşi Fabrício Buim Arena Belinato ve Cristiane'nin 16 yaşındaki kızı polise ifade verdi. Genç kız, polise verdiği ifadede annesinin kız kardeşini de yanına alıp yeni sevgilisine kaçtığını söyledi.

Eşi tarafından öldürülen anne, ölmeden önce kendisinin ve kızının mezarını kazdı - Sayfa 2

Kızın birkaç çelişkili ifadesinden sonra polis soruşturmayı derinleştirdi. Evin olduğu bölgede araştırma yapan polis ekipleri, arka bahçedeki parkenin yenilendiğini fark edince parkeleri kaldırıp toprağı kazdı.

Eşi tarafından öldürülen anne, ölmeden önce kendisinin ve kızının mezarını kazdı - Sayfa 3

Kazıda, Christiane ve kızının cansız bedeni bulundu. Tekrar ifadesi alınan 16 yaşındaki genç kız, polislere cinayeti annesinin eşinin işlediğini ve mezarları annesinin kazdığını söyledi.

Eşi tarafından öldürülen anne, ölmeden önce kendisinin ve kızının mezarını kazdı - Sayfa 4

Polis amiri Claudio Anunciato Filho, Fabrício Buim Arena Belinato'nun kaçtığını ve yakalanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.