Anasayfa /  Foto Galeri

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde iki büyük süpriz

Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal'ın Galatasaray derbisi öncesi kadro arayışı devam ediyor. Sarı-Lacivertli takımda eksikler düşündürürken Yanal kadroda taşları yerinden oynatacak.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde iki büyük süpriz - Sayfa 1

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesi kadro arayışı devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda ciddi eksikler bulunuyor. Gustavo, Emre ve Garry Rodrigues derbide forma giyemeyecek.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde iki büyük süpriz - Sayfa 2

Hasan Ali’nin uzun süren yokluğu ve stoper sıkıntısı da eklendiğinde Ersun Yanal’ın nasıl bir ilk 11 ile maça çıkacağı merak konusu.Hasan Ali iyileşse de maç ve tempo eksiği Yanal’ı düşündürüyor. Bu sezon deneyimli futbolcu sadece 7 lig maçına çıkabildi.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde iki büyük süpriz - Sayfa 3

Derbi maçın temposunu kaldırma ihtimali düşük. Bu nedenle Dirar’ı sol kanatta oynaması yüksek ihtimal. Ancak stoper ve kanatta bir sürpriz söz konusu olabilir. Falette, Rami’ye göre daha iyi bir görüntü çiziyor.Özellikle fizik açıdan teknik heyetin beklentilerine antrenmanlarda karşılık veriyor. Bu nedenle Rami’ye göre daha şanslı.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde iki büyük süpriz - Sayfa 4

Son yapılan çalışmalarda Fallette’in stoperde oynaması ve Jailson’un orta sahaya geçmesi üzerine bir plan yapıldı. Bu plan hayata geçmezse daha da büyük bir sürpriz yaşanabilir.