Anasayfa /  Dünya

Erkek şiddetinde son nokta!

Paraguay'da korkunç bir kadına şiddet olayı yaşandı. Bir adam, karısının yüzüne Facebook'a koyduğu fotoğrafın aldığı beğeni sayısı kadar yumruk attı

Abone ol
Abone ol 01 Aralık 2017 13:37

Güney Amerika ülkesi Paraguay'da Adolfina Carnelli Ortigoza isimli 21 yaşındaki kadın, eşi Pedro Heriberto Galeano tarafından korkunç bir saldırıya uğradı. 32 yaşındaki Galeano, genç kadının Facebook'taki fotoğrafı çok beğenildiği için eşini feci şekilde dövdü. Galeano'nun, Ortigoza'nın yüzüne, fotoğrafın aldığı beğeni sayısı kadar yumruk attığı belirlendi. Genç kadının çenesi, dişleri ve burnunda kırıklar oluştu. 

Genç kadının avukatı Arnaldo Martinez, "Asuncion'da yaşayan müvekkilimi kıskanan kocası önce Facebook'tan fotoğraflarına beğeni geldikçe saldırıyordu. Her beğeni ve etkileşimle birlikte müvekkilime yumruk atıyordu. Söz konusu şahıs daha sonra müvekkilimin Facebook sayfasını yönetmeye başladı ve eşine saldırmak istediği zaman bir fotoğraf paylaşıp; şiddete kendine göre zemin oluşturuyordu" açıklamasında bulundu. Genç kadının maruz kaldığı şiddet dolayısıyla çenesinin kırıldığını ve cildinin çürüdüğünü söyleyen Avukat Martinez, "Bağırmasın diye ağzına pamuk tıkadığı için dişleri haricinde bütün vücuduna zarar verdi" dedi. Martinez, müvekkilinin yaşadığı şiddet sonucunda çok zarar gören yüzünün ameliyatla neredeyse baştan yapıldığını söyledi.

Avukat Martinez, dayakçı eş Galeano'nun, Ortigoza'yı, fotoğrafını beğenen her arkadaşıyla ilişkisi olmakla suçladığını da belirtti. Galeano, genç kadını cezalandırmak için böyle bir şey yaptığını söyledi. Güvenlik güçleri saldırgan adamın babasının durumdan rahatsız olduğu ve polise öz oğlunu ihbar ettiğini açıkladı. Hakkındaki şikayetler üzerine gözaltına alınan Galeano, 30 yıl hapis cezası istemiyle yargılanacak. (Daily Mail)





Habertürk






Etiketler erkek şiddeti
Yorumlar