Anasayfa /  Güncel

Erdoğan'dan 'Pelikan'a ziyaret

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi.

Abone ol
Abone ol 03 Ağustos 2019 22:28

Erdoğan, “Pelikancılar” adıyla bilinen Bosphorus Global ile buluştu. Twitter hesabından buluşmayı duyuran Bosphorus Global, "Yurt dışı faaliyetleri hakkında da bilgi verildi" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un da hazır bulunduğu 1.5 saatlik görüşmeye; Boğaziçi Küresel İlişkiler Merkezi Başkanı Süheyb Öğüt ve Öğüt'ün eşi, AKP içindeki Pelikan yapılanmasının da önde gelen ismi Hilal Kaplan ile Boğaziçi Küresel İlişkiler Merkezi Başkan Yardımcısı Ceyhan Aksoy'un da eşlik ettiği aktarıldı. Bosphorus Global’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Başkan Erdoğan müessesemize teşrif buyurdular. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede Başkan Erdoğan’a müessesemizin @FetoGercekleri, @Yekvucutcom, @DogrusuNe, @FactsofTR, @FactCheckingTR, @ShameChronicles gibi projelerinin yanı sıra yurt dışı faaliyetleri hakkında da bilgi verildi”ifadeleri yer aldı.

@FetoGercekleri, @Yekvucutcom, @DogrusuNe, @FactsofTR, @FactCheckingTR, @ShameChronicles kullanıcı isimli Twitter hesapları, Bosphorus Global tarafından yönetiliyor.

Görüşmede isimleri Pelikan yapılanması ile anılan Hilal Kaplan ve eşi Boğaziçi Küresel İlişkiler Merkezi Başkanı Süheyb Öğüt ve Başkan Yardımcısı Ceyhan Aksoy da yer aldı.


Etiketler Pelikan
Yorumlar