Anasayfa /  Güncel

Erdoğan açıkladı! Öğrencilere vergisiz telefon indirimi ne zaman?

Kabine Toplatısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere yönelik seçim beyannamesinde verilen sözleri hayata geçireceklerini belirtti. Bu açıklamanın ardından Öğrencilere vergisiz telefon indirimi ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2023 15:45

Seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti seçim beyannamesini açıklayarak gençlere vergisiz cep telefonu ve ücretsiz internet vaadi yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz." ifadelerini kullanarak söz vermişti.

Ayrıca, "Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız." şeklinde de vurgulamıştı.

Öğrencilere yönelik vergisiz cep telefonu kampanyası için başlama tarihi henüz açıklanmadı. Bu düzenleme, üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere vergisiz cep telefonu imkanı sağlayacak. Konuyla ilgili detaylar meclisin açılmasıyla birlikte duyurulması bekleniyor. 

Yorumlar